Schlekmann: Komolyan kell minket venni

 

A 18 éves MAC HKB-csatár alig akarta elhinni, hogy mesternégyest lőtt a bajnoknak. Schlekmann Márkkal a ligahonlap készített miniinterjút.

Mint arról blogunk is beszámolt, a vasárnap esti FTC-Telekom?MAC HKB Erste Liga-rangadó egyik hőse Schlekmann Márk volt. Az újbudaiak első sorában számításba vett tinédzser első két mérkőzésén is kiváló teljesítményt nyújtott, a harmadikon azonban minden korábbinál meggyőzőbben jégkorongozott, hiszen csapata valamennyi gólját ő szerezte: szám szerint négyet. A mesternégyes nem túl gyakori jelenség az Erste Ligában, annyira, hogy ha minden igaz, a legutóbbi idényben egyáltalán nem volt rá példa, az eggyel korábbi szezonban pedig két alkalommal fordult elő. Olyasmire, hogy egy 18 éves játékos produkáljon hasonlót ? aki újonc a bajnokságban, igaz, 2019/20-ban ott volt az extraligás MAC-ban, és gólt is lőtt, valamint a Magyar Kupában is eredményes volt ?, a sokat látott szakemberek sem emlékeznek.

?A meccs után vissza kellett néznem a gólokat, hogy elhiggyem, tényleg négyet ütöttem ? idézte fel a történteket a támadó a ligahonlapnak. ? Játék közben persze nem ezzel foglalkoztam, csak arra figyeltem, hogy minden cserében a maximumot nyújtsam, és segítsem a csapatot elöl és hátul is.? Schlekmann Sofron Istvánnal és Nagy Krisztiánnal megy egy sorban, ennek kapcsán így fogalmazott: ?Sokat számít, hogy két felnőtt válogatott csatárral lehetek egy sorban, akik minden egyes nap segítenek nekem ? mondta erről Schlekmann. ? Sok időt szánunk rá, hogy összeszokjunk, az edzések után is gyakorolunk, rengeteget teszünk, hogy jól működjünk együtt.” Kangyal Balázs együttese eddig minden meccsén pontot szerzett, és jelenleg 6 egységnél tart. ?A címvédő Fradival és a masszív DEAC- cal is szoros találkozót játszottunk. Eddigi szereplésünk üzenet a többieknek is, hogy komolyan kell minket venni? ? mondta erről Schlekmann.

A gólokat az alábbiakban kigyűjtve is megtekinthetik.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum