Péntek délelőtt összecsap az UTE a Vasassal

 

A mérkőzés zárt kapus lesz. Megrendezik aznap a DVTK Jegesmedvék?HC Kosice összecsapást is, arra bemehetnek a nézők Miskolcon.

Amellett, hogy a tervek szerint folytatódik az Erste Liga, illetve elkezdődik az ICEHL pénteken, két magyar érdekeltségű edzőmérkőzésre is sor kerül. Mint közismert, az Extraligába készülő DVTK Jegesmedvék felkészülési naptára a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások miatt felborult, a Fradi elleni, valamint a nagymihályi és a bécsi meccsük is elmaradt. Ezeket a miskolciak a Vasassal szembeni gyakorlás, illetve a MAC HKB legyőzése után a Hydro Fehérvár AV19 elleni két összecsapással pótolták ? mindkettőn egyértelmű vereséget szenvedtek ?, ám az előszezon még nem ért véget a számukra. A Kassa ellen szeptember 25-ére tervezett meccset eleve nem vették ki a naptárból, és most meg is rendezik azt. Mint közösségi oldalukon írják, az összecsapást ingyenes tiszteletjeggyel tekinthetik meg azok a szurkolók, akik már megvásárolták ? vagy a mérkőzésig megvásárolják ? bérletüket a 2020/21-es szezonra. Az online jegyértékesítés szerdán reggel 8 órakor indult el, emellett helyszíni jegy- és bérletvásárlásra is van lehetőség.

Nem lesz ilyen opció az UTE és az Opten Vasas HC találkozóján. Erre pénteken délelőtt kerül sor, szigorúan zárt kapuk mögött. Emlékezetes: az Újpest volt az első magyar együttes, amelyet utolért a koronavírus, a lila-fehérek maradéktalanul betartották az ezzel kapcsolatos biztonsági szabályokat, így gyakorlatilag elölről kellett kezdeniük a felkészülésüket. A piros-kékek előbbre tartanak, hiszen már egy Erste Liga-mérkőzést is letudtak, amelyen vereséget szenvedtek a MAC HKB otthonában. Azóta azonban már közel két hét eltelt, és újabb meccset játszani nem volt módjuk az ismert fejlemények miatt.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum