Még 5 napig köthetnek kedvezményes biztosítást

 

A Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete az alábbi információk közzétételére kérte blogunkat.

“A piacon elérhetőnél jóval kedvezőbb feltételekkel kínál biztosítási csomagot tagjainak a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szövetsége.

Mivel a jégkorong az átlagosnál sérülésveszélyesebb sportág, sok játékost ért már kellemetlen meglepetésként, hogy egy korábbi sérülésre hivatkozva csak kedvezőtlen feltételekkel tudott biztosítást kötni, illetve hogy a biztosító a reméltnél kevesebbet volt csak hajlandó fizetni.

Erre keresett megoldást a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szövetsége. A játékos-szakszervezet azon tagjainak, akiknek nincs elmaradásuk a tagdíjban, partnerével, a Generali Biztosítóval olyan csoportos biztosítási konstrukciót kínál, amelynél a fizetendő biztosítási díjak és a sérülés esetén fizetett összegek nem függnek a játékos kórtörténetétől, illetve nem kötik előzetes kockázatelbíráláshoz azokat. Így a korábbi esetleges sérüléseiktől függetlenül tudnak a jogosult játékosok biztosítást kötni. A szolgáltatások között a különböző sérülések és a tartós egészségkárosodás után fizetendő összegek mellett többek között olyan tételek szerepelnek, mint a baleseti költségtérítés, a kórházi napi térítés, a műtéti térítés, a keresőképtelenség idejére fizetett térítés. A biztosítás kiterjed a sporttevékenységgel összefüggő közlekedési balesetekre és a fogsérülések kezelésére is. Három csomag közül lehet választani, ezeknél az éves biztosítási díj függvényében változnak a térítési összegek. A konstrukciók alacsony éves biztosítási díj ellenében komoly anyagi segítséget nyújthatnak a sportolás és közlekedés során bekövetkező balesetek esetén.

A biztosítási időszak a következő szezonra, a 2020. augusztus 1. és 2021. július 31. közötti egy évre terjed ki. A játékosok 2020. augusztus 15-ig jelezhetik szerződéskötési szándékukat a biztosítótársaságnál. A szerződéskötéshez szükség lesz még a jogosultság igazolására, ezt a JÉSZ állítja ki a játékos számára, amelyet az info@jegkorongozok.hu e-mail címen kell kérni.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum