Péter Andor a Fehérvári Titánoknál marad

 

A 21 éves támadó már az ötödik szezonját kezdheti a magyar ICEHL-klub farmcsapatánál.

A csíki származású Péter Andor szerződéshosszabbításának hírét a Titánok hivatalos honlapján tették közzé. A játékos a fehérvári utánpótlásban pallérozódva már a 2016/17-es szezonban kapott néhány mérkőzést az Erste Ligában – első pontját is megszerezte ekkor egy assziszt formájában –, majd a folytatásban stabil szereplőjévé vált a felnőtt együttesnek. A legjobb szezonja a legutóbbi volt, ekkor összesen 48 mérkőzésen 8 gólja mellett 19 gólpasszt is adott. A csatár rendszeres szereplője volt a korosztályos világbajnokságoknak, az ifiknél és a junioroknál is három tornán vett részt, az U20-asok 2017. decemberi káposztásmegyeri feljutásából 3+5-tel vette ki a részét. A mostani csonka idényben a nagyválogatottban is szóhoz jutott, továbbá 2 alkalommal az EBEL-ben is nevezték.

„Azért írtam alá Székesfehérváron, mert nagyon szeretek együtt lenni a csapattársaimmal, hiszen évek óta együtt játszunk, gyakorlatilag olyanok vagyunk, mint egy család, így pedig a munka is sokkal könnyebb – mondta a játékos a Titánok hivatalos honlapján. – A célom az, hogy minél több EBEL-meccsen kapjak lehetőséget, a Titánok között pedig megmutatni, hogy mennyire tudunk küzdeni a liga egyik legfiatalabb csapataként, és legalább olyan eredményt elérni, mint a mögöttünk álló idényben.”

A Fehérvári Titánok csapatában a következő játékosok rendelkeznek szerződéssel a 2020/2021-es szezonra: Gyenes Dávid, Szeles Martin, Horváth Dominik kapusok; Horváth Milán, Dobmayer Dominik, Kóger Balázs hátvédek; Péter Andor, Madácsi Benedek, Balogh Bence, Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf, Ambrus Gergő csatárok.

peter_andor_2019.10.19 TITvsVAS 4-2_06

fotó: Fehérvári Titánok

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 14., péntek
FELK 18:00 DEBUTE 
augusztus 15., szombat
FELK 18:00 VASDAB 
augusztus 16., vasárnap
FELK 18:00 UTEDEB 
augusztus 19., szerda
FELK   GYEDAB 
FELK 18:00 DEBTIT 
augusztus 20., csütörtök
FELK 18:00 TITDEB 
Partnerünk
Archívum