Megvan Szuper Levente utóda a Vasas-hoki élén

   

A piros-kék utánpótlást minden korosztályt tekintve Székely-Mádai László irányítja szakmai vezetőként a 2020/21-es szezontól.

Ebből az alkalomból nagyobb interjút közöltek a szakemberrel a Vasas SC hivatalos honlapján. Székely-Mádai egyebek közt elmondta: ”A pozíció nem új, hiszen már tavaly is az ezzel kapcsolatos feladatokat láttam el. A fő változás abban áll, hogy Szuper Levente  távozásával az én felelősségem lesz a Vasas jégkorong-utánpótlásának teljes szakmai irányítása. Rövid gondolkodás után döntöttem és éltem a lehetőséggel. Szeretek itt dolgozni, és meghatározó volt, hogy az edzőkollégák szinte mindegyike biztosított a támogatásáról, ami különösen fontos, hiszen csak velük közösen lesz sanszunk a további fejlődésre.”

A piros-kékek jelenleg mintegy 250 játékossal dolgoznak U8-tól U21-ig, és minden korosztályban lesz csapatuk a következő idényben is. A felnőtt csapat státusa ugyanakkor még nem dőlt el. Mint ismert, Szuper Levente Schiller HC néven adta be az eddig is Erste Liga-résztvevő klub jelentkezését, amiről az új szakmai vezető a következőket mondta: ”Egy utánpótlásbázis tetején szükség van felnőtt csapatra, ahová az érdemeik alapján tudnak bekerülni a legfelkészültebb játékosok. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a felnőtt csapatba való bekerülés nem a tanulási folyamat végállomása, hanem ott is folytatódnia kell a képzésnek, tanulásnak. Tudomásom szerint jelenleg is folynak a tárgyalások a Vasas SC vezetése és egy befektetői kör között. Ha minden financiális és szakmai kérdésben sikerül megállapodniuk, akkor természetesen számunkra is pozitív fejlemény lehet egy Vasas néven induló, a mi utánpótlásunkkal együttműködő felnőtt csapat.”

Korábban a Vasasjegkorong.hu oldalon azt írták ez ügyben, hogy amennyiben az új tulajdonos megállapodott a Vasas SC-vel a további együttműködésről, és a Schiller Autó Család mellett a felnőtt csapat új névadó szponzorával, úgy a név módosulhat. Ladányi Balázs vezetőedző, akinek irányítása mellett a játékosok már elkezdték a felkészülést a koronavírus-járvány lecsengésével párhuzamosan, ugyanott a következőképpen fogalmazott: ?Mivel még nem dőlt el sok fontos kérdés, egyelőre azokra a játékosokra számíthatunk, akik eddig is velünk voltak, de természetesen vannak magyar kiszemeltjeink. Bízunk abban is, hogy két vagy inkább három légiós is érkezhet a csapathoz, ami elősegítheti a fiatal játékosok fejlődését, a profi szemléletük formálását.?

A Vasas SC jégkorong-utánpótlásában ezenközben a következő szakemberek irányítják majd a munkát: U8 Jókai-Szilágyi Gábor, U10  Keszthelyi Zoltán, U12 Kukucska Balázs, U14 Fekecs Norbert, U16 Hoffmann Attila, U18 Nagy László, U21 Jánosi Csaba, kapusedző Perczel Gábor.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum