Czakó Barna: Szerencsémre kapura ment

 

A Schiller-Vasas csatárával hétfő esti csodagólja alkalmából készítetettünk egy kisinterjút.

A piros-kék fiatalok megszerezték negyedik győzelmét az Erste Liga idei szezonjában ? másodszr is legyűrve a Gyergyót ?, ám a találkozó nem pusztán erről marad emlékezetes, Czakó Barna a mérkőzés utolsó percében negyven méterről, közvetlenül korongbedobásból lőtt gólt az 1-2-es hátrányban kapuslehozatalos helyzetben támadó vendégeknek: ?A buli előtt Ladányi Balázs megkérdezte, hogy előre vagy hátra akarom-e elhozni a korongot. Elsőre azt mondtam neki, hogy hátra. Amikor a bedobáshoz készülődtünk, láttam, hogy a gyergyóiak furcsán álltak fel, így gondoltam, megpróbálom minél jobban előre lőni. Szerencsémre kapura ment.?

Czakó a GYHK ellen 1+1-gyel zárt, a Hokiklub Budapest ellen az előző fordulóban gólpasszt adott, így utolsó két meccsén éppen ugyanannyi pontot szerzett, mint az első harmincon: ?Lehetett volna sokkal több pontom is a szezon során, de nem jött ki mindig a lépés, nem mentek be a helyzetek. Szerencsére most be tudtunk találni, de a lényeg a győzelem.?

A Schiller-Vasas 13 pontot gyűjtött eddig az alapszakaszban, ebből 6-ot a Gyergyó ellen: ?Nem feltétlenül ellenük megy jobban, de talán ezen a két mérkőzésen jött ki úgy a lépés, ahogy máskor is kellett volna. Rengeteg meccsünk volt, ahol több góllal kaptunk ki, pedig amúgy szoros találkozók voltak.?

A piros-kékek már biztosan az utolsó helyről kezdik az Erste Liga középszakaszát, de a rájátszást innen is el lehet érni: ?Ha ezt a formát, amit hétfőn mutattunk, át tudjuk vinni a középszakaszra, akkor mindenre képesek lehetünk. Nagyjából új lappal indul majd az öt alsóházi csapat, néhány pontos lemaradásban leszünk csak. 8 meccsünk lesz arra, hogy megszerezzük az egyik playoffhelyet. Ha teljes létszámban úgy tudunk játszani, ahogy hétfőn, akkor még bármi lehet.?

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum