Három vb-ellenfelünk is A csoportosokkal készül

   

Franciaország és Szlovénia a lettek mellett a feljutó fehéroroszokkal gyakorol, az osztrákok a norvégokkal és a dánokkal meccselnek.

A novemberi IIHF-szünet alatt öt divízió 1/A-s világbajnoki ellenfelünk közül négyen játszanak felkészülési mérkőzéseket, Dél-Korea nem lép jégre. Ausztria háromcsapatos eseményen vesz részt: csütörtökön a házigazda Norvégiával, pénteken Dániával méri össze erejét, szombaton pedig a két skandináv válogatott találkozik. Franciaország és Szlovénia csütörtöktől szombatig játszik körmérkőzéseket egymással, valamint két A csoportos ellenféllel, a házigazda Lettországgal és Fehéroroszországgal.

Románia válogatottja Észtországba utazott, ahol a hatcsapatos Baltic Challenge Cupon vesz részt. Ellenfele a lett B válogatott, valamint Kazahsztán U20-as csapata lesz a csoportkörben. A másik ágon Ukrajna, Litvánia és Észtország küzd, a helyosztókra vasárnap kerül sor. A romániai keretben 22 játékosból 20-an erdélyi csapatokban játszanak.

A hagyományosan novemberben zajló Deutschland Cupon Németország Szlovákiát, Svájcot és Oroszország B válogatottját látja vendégül, a körmérkőzéseket csütörtökön, szombaton és vasárnap vívják.

A négy legjobb európai válogatott, a csehek, a finnek, az oroszok és a svédek az ilyenkor esedékes finnországi Euro Hockey Tour-eseményen, a Karjala Kupán küzdenek, és akárcsak a németországi tornán, itt is november 7-én, 9-én és 10-én rendezik a mérkőzéseket..

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk