Csehországban gyakorol a KMH EWHL-csapata

   

Miközben a MAC Budapest Marilyn Szentpéterváron játszik, addig ligariválisa csehekkel gyakorol.

A KMH EWHL-csapata szeptember a csehországi Melnikben az U18-as cseh női jégkorong válogatottal mérkőzik meg szombaton, míg vasárnap a Kladno extraligás csapatával csap össze. A hétvégi túrát megelőzte egy hazai felkészülési mérkőzés, amelyet a KMH két női csapata, a DEBL- és az EWHL-együttes vívott egymás ellen.

“A DEBL- és U25-ös csapatunk kedden kapott egy felkérést az EWHL-csapatunktól, hogy sikerült leszervezniük két edzőmérkőzést Csehországba, és az eddig edzésen gyakorolt elemeket ki szeretnék próbálni mérkőzéshelyzetben is, házon belül, a túra előtt ? mondta Szilágyi Levente, a DEBL-csapat vezetőedzője. ? Több külföldi csapattal is egyeztettünk a nyár során, hogy a DEBL-csapattal is felkészülési meccset játsszunk, de az utolsó pillanatban mind meghiúsultak a találkozók, így örültünk a megkeresésnek. A hét végén már elkezdődnek a fiúbajnokságok, így az ott játszó játékosainkat nem tudtuk használni, emellett több betegség is közbejött a keretben, ezért DEBL- és U25-ös csapatot tudtunk kiállítani. Az első harmadban EWHL?DEBL/U25 meccs volt, ahol kölcsönkaptuk Valerie Lamenta kapust az EWHL-ből. A második és harmadik harmadban összekevertük a kereteket, és ügyeltünk arra, hogy mindig két azonos szintű sor játsszon egymással. Úgy gondolom, jól sikerült a mérkőzés, amely mindkét csapat segítségére vált a felkészülésben.”

A cseh túrát követően az EWHL-csapatnak szeptember 13-án, pénteken még lesz egy edzőmérkőzése Bécsben, majd ezt követően továbbutaznak Németországba, ahol megkezdik az EWHL-szezont. Szeptember 14-én az ECDC Memmingennel, másnap az ERC Ingolstadttal mérkőznek.

kmh-ewhl-2019

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum