Id. Kovács Csaba újra szerepet vállal az MJSZ-ben

 

A jégkorongszövetség volt elnöke a szakmai bizottság vezetője lesz.

A testületben folytatja munkáját Egri Gergely volt sportigazgató is. Erről az alábbi hír jelent meg az MJSZ hivatalos honlapján:

“A szövetség korábbi szakmai alelnöke és elnöke három év után ismét szerepet vállal a magyar jégkorongsport irányításában.

Az MJSZ elnökének előterjesztése és az elnökség döntése nyomán átalakul a szakmai bizottság szerepköre és összetétele. A testület tevékenységét átpozicionálják, a jövőben kevésbé operatív, inkább iránykijelölő és ellenőrző tevékenységet várnak tőle. A bizottság tagjai a következők lesznek: id. Kovács Csaba, Kovács Zoltán, Dr. Kolbenheyer Zsuzsanna, Dr. Géczi Gábor, Egri Gergely, Fekti István, valamint az Erste Liga magyarországi csapatai által delegált képviselő.

A szakmai bizottság elnöki posztjára id. Kovács Csabát választotta meg az elnökség. A 65 éves szakember évtizedek óta a magyar jégkorongsport meghatározó szereplője. 1966 és 1990 között játszott az első osztályban, sokszoros válogatottként 14 világbajnokságon vett részt. Sportvezetőként hosszú időn át a szövetség szakmai alelnöke volt, majd az elnöki posztot is betöltötte. Felkészültsége, tapasztalata, tekintélye garanciát jelent arra, hogy a jövőben is előremutató stratégiai döntések szülessenek.”

Kovacs Csaba MJSZ elnok

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk