Kiss Patrik távozik a Fehérvári Titánoktól

   

Az Erste Liga-gárda legeredményesebb magyar hokisa “magasabb szintű bajnokságban folytatja”. Gyenes Dávid további két évig a csapat kapusa lesz.

“A Fehérvári Titánok csapata jövőre is két magyar kapussal vág neki az Erste Ligának, a még juniorkorú Szeles Martin mellett a következő szezonban is a rutinos Gyenes Dávid őrzi a gárda kapuját” ? adta hírül hivatalos honlapján a klub. Gyenes az idei szezonban 38 mérkőzésen szerepelt az Erste Ligában a Fehérvári Titánok színeiben, ezalatt 92,16 százalékkal védett, a középszakaszban pedig az összes hálóőr között ő volt a legeredményesebb 95,31 százalékos hatékonysággal. ?Azt gondolom, hogy a szezon kezdete óta láthatóan nagy utat tett meg fejlődésben a csapat. Pozitív szezonként tekintek vissza rá, annak ellenére, hogy a rájátszásban, véleményem szerint, többet is elérhettünk volna. A következő idénytől is hasonló fejlődési tendenciát várok, jó eredményekkel és egy olyan csapat képét képzelem el, akik az egyéni érdekeket félretéve a csapat sikeréért mindent megtesznek. Természetesen örülök annak, hogy újabb két évig egy ilyen gárda tagja lehetek? ? mondta a kapus a szerződéshosszabbításról.

gyenes

Ugyanabból a cikkből kiderült, hogy a csatár Kiss Patrik jövőre nem lesz a Fehérvári Titánok játékosa. A 20 éves csatár 51 mérkőzésen 26+33 pontig jutott ebben a szezonban, amivel az egész Erste Liga negyedik legeredményesebb magyar jégkorongozója volt Becze Tihamér, Nagy Gergő és Tóth Adrián után. Ennek köszönhetően a magyar válogatottban is bemutatkozhatott a februári bledi tornán, és első mérkőzésén máris gólt szerzett. Hogy hova tart, arról nincs szó a hírben, Kiss Dávid vezetőedző azonban így nyilatkozott: ?Kiss Patrik nagyon jó szezont futott nálunk, sikeres évet zárhattunk, ebben ő is segítségünkre volt, hiszen ő lett a legeredményesebb magyar játékosunk. Jó dolog az, hogy fiatalként az Erste Ligából egy magasabb szintű bajnokságba igazol. Sok sikert kívánok neki további pályafutásához!?

kissp

Érdekes információ egyébként, hogy a szezon során mind a két jégkorongozó elnyerte a hét játékosa címet.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum