4 NHL-csapat is meccset játszik Európában

 

A legközelebb Prágában lehet őket megnézni, de a lényeg Stockholmban lesz. A Chicago, a Philadelphia, a Buffalo és a Tampa érkezik.

Az NHL két évvel ezelőtt élesztette fel Global Series sorozatát, amelynek keretében csapatai előszezon- és alapszakasz-mérkőzéseket játszanak Európában. Tavaly a fő helyszín Helsinki volt, ahol a Florida és a Winnipeg csapott össze, idén Stockholm lesz a központ. A svéd fővárosban november 8-án és 9-én a Tampa és a Buffalo mérkőzik, Viktor Hedman, illetve Rasmus Dahlin vezetésével. Ezt megelőzően három bemutató mérkőzésre kerül sor. Szeptember 29-én Berlinben a Chicago vizitál, az ellenfele az Eisbären Berlin lesz. Egy nappal később a svájci Lausanne-ban a Philadlephia és a Lausanne HC feszül egymásnak, október 4-én pedig Chicago–Philadelphia összecsapást rendeznek Prágában.

A négy meccsre március 27-én kezdik el árulni a jegyeket. Annyi máris tudható, hogy Prágában 1990 és 7990 korona közötti összeget fognak kérni a belépőkért. Aki a jegyvásárlással kapcsolatos további információt szeretne, látogasson el az O2 Arena oldalára.

global series 2019_2

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Partnerünk