22 vereség után nyert ismét Schneider

 

A New Jersey kapusa utoljára 2017. december 27-én védett győztes mérkőzésen. Halák nullázott Anaheimben, McElhinney ismét nyert az Edmonton ellen.

Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Minnesotában is folytatódik Cory Schneider negatív sorozata. A Wild a mérkőzés derekán már hárommal ment, de aztán a Devils összekapta magát és behúzta a mérkőzést. Szűk három perccel a befejezés előtt Ben Lovejoy kiharcolta a hosszabbítást, ahol Nico Hischier találata döntött a Devils javára. A Minnesota az utolsó nyolc mérkőzéséből csak egyet nyert meg, ennek köszönhetően visszaesett a nyugati nyolcadik helyre és csak egy ponttal előzi meg a kilencedik Vancouvert.

Simán nyert a Rangers Buffalóban. A New York-iak végig vezettek a Keybank Centerben, ennek ellenére a győzelmüket csak az utolsó négy percben tudták fölényessé tenni, amikor három gólt ütöttek, ebből az első kettőt nyolc másodperc alatt. A meccs legjobbja az egyet előkészítő és kettőt lövő Vlagyiszlav Namesztnyikov volt. A szezon első felében zsinórban 10 mérkőzést nyerő és még az NHL-t is vezető Buffalo két hónapja nem tudott megnyerni két egymást követő mérkőzést.

namestnikov

A Bruins mindegyik játékrészben 1-1 gólt ütött, miközben a vasak között Jaroslav Halák hibátlanul hozta le a meccset Anaheimben. A zsinórban negyedszer nyerő Boston kapujában a szlovák hálóőr 30 lövést fogott. Haláknak ez az első idénye a Bruinsban és ez volt a negyedik shutoutja. Legutóbb Byron Dafoe-nak voltak ilyen mutatói, még az 1997/98-as szezonban.

Curtis McElhinney folytatta pazar sorozatát, karrierje hetedik mérkőzését játszotta az Edmonton ellen és hetedszer nyert. A Carolina kapusa ezúttal 40 védéssel járult hozzá a győzelemhez, mellette a duplázó Nino Niederreiter emelkedett ki a mezőnyből. Az Edmonton az utolsó 10 mérkőzéséből csak egyet nyert meg és ehhez kapcsolódik két hír is. Ken Hitchcock vezetőedző a héten belengette, hogy a csapatot körülvevő rossz légkör, a vezetőség rossz döntései és a játékosok nem megfelelő hozzáállása miatt elgondolkozott a lemondáson. A 67 éves szakember ezt még az előtt mondta, mielőtt a klub az éjjel elcserélte volna a sokkal jobb képességű Cam Talbot kapust a Philly hálóőrére, Anton Stolarzra. A csere nyilvánvaló győztese a Flyers, így nem lenne meglepetés, ha ezek után Hitchcock valóban lelépne.

NHL, 2019. február 15.:

Buffalo?NY Rangers 2-6
G.: Skinner (2) ill. Namesztnyikov (2), Nieves, Fast, Vesey, Bucsnyevics

Carolina?Edmonton 3-1
G.: Niederreiter (2), Wallmark ill. Draisaitl

Minnesota?New Jersey 4-5 h.
G.: Hunt, Eriksson Ek, Seeler, Granlund ill. Johansson, Butcher, Palmieri, Lovejoy, Hischier

Anaheim?Boston 0-3
G.: ? ill. Acciari, DeBrusk, Wagner

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum