Mesterhármast lőtt Szűcs Ádám

   

Utánpótlás-légióskörkép december első hetéből.

A német DNL felsőházában az Augsburg 7-2-re legyőzte otthon a Krefeldet, majd a Pinguine visszavágott és 4-3-mal behúzta a második mérkőzést. A győztes meccsen Szűcs Ádám klasszikus mesterhármast lőtt a második harmad derekán, Péter Donát egy gólpasszt adott. A második találkozón Szűcs 2, Péter 1 gólpasszal zárt. Előbbi 17, utóbbi 21 pontos az idei kiírás során. Az Augsburg a DNL piros csoportjának negyedik helyén áll.

Erőss Zoltán győztes gólt lőtt az NCAA III-ban. A Curry a Johnson & Wales Egyetemre látogatott, és nagy csatában 4-2-re győzött. Erőss a második harmad végén köszönt be, ez volt az első találata az amerikai egyetemi bajnokságban. Napokkal később a Johnson látogatott a Curry Universityre, Erőssék akkor is jobbak voltak, 6-3-mal zártak. A Curry negyedik a konferenciájában.

Az Ontario U18-as csapata a Carleton Place és a Cornwall korosztályos csapatát fogadta a Heo Midget AAA bajnokságban. Seregély Mátéék mindkétszer győztek, előbb ráadás során 2-1-re, majd rendes játékidőben 5-3-ra. Seregély pontot nem szerzett, az Ontario eddig két meccs kivételével mindig nyert.

Intenzív hetet tudhat a háta mögött a Linz EBYSL-csapata, amely Znojmóba látogatott, ahol szoros meccsen 7-6-ra kikapott. Pár nappal később már Innsbruckban volt jelenése, büntetőkkel 2-1- re nyert, később a MAC-ot fogadta és kikapott hosszabbításban 4-3-ra. Tóth Balázs az első mérkőzésen 76,7%, a harmadikon 89,5%-kal védett. Gáspár Máté nem játszott, Kónya Krisztián az első mérkőzésen gólt ütött, a MAC ellen gólpasszt adott, Innsbruckban a győztes rávezetés fűződött a nevéhez. A Linz már csak hatodik az A csoportban.

A linziek EBJL-együttese hazai pályán verte 8-0-ra a Vasast, majd 2-0-ra alulmaradt az UTE-val szemben. Kónya Krisztián itt is szerephez jutott, a Vasas ellen 4 gólpasszt osztott ki. Halász Béni mind a 29 lövést fogta a piros-kékek ellen, a második találkozón pedig 23 védett lövéssel 92%-on zárt.

Szintén az EBJL-ben az Okanagan Red a Salzburgba látogatott. Az első harmadban Simon János védte a vendégek hálóját, 14 lövésből egy gólt kapott. Lecserélését követően a salzburgiak beindultak és 5-0-lal küldték haza az akademistákat. A héten később fogadták a MAC-ot is, ekkor 7-4-re kaptak ki, a Miskolcot viszont sikerült 9-3- ra megverni. Mesterházy Bálint mindhárom mérkőzésen játszott, a MAC ellen gólt szerzett, a Miskolcot két gólpasszal szomorította.

A svájci Elite A bajnokságban a GCK Lions 8-3-ra kikapott Davosban, majd az Ambri-Piotta csarnokában 6-1-re nyert. Révész Marcell az első mérkőzésen játszott, pontot nem szerzett. A Lions a hetedik helyen áll.

Egy korosztállyal lejjebb a Novizen Elite-ben, a ZSC Lions hosszabbítás során 3-2-re nyert a SCL Young Tigers otthonában, két nappal később a Davos 5-3-mal viszont mind a három pontot elvitte. Falus Ádám játszott, pontot nem szerzett. A Lions vezeti a bajnokságot.

Hiába fogott meg 33 lövést Galló Olivér a múlt heti Vallentuna?Nacka mérkőzésen, csapattársai nem tudtak gólt lőni, így a hazaiak 4-0-s vereséget szenvedtek. Galló 86%-kal véd a szezonban, a Vallentuna utolsó előtti az U18 Elit keleti csoportjában.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum