Dobjanak téli ruhadarabokat a jégre!

 

Az SC Csíkszereda szakít a macidobálás hagyományával a szombati, MAC elleni mérkőzésen.

“Az idén sem marad el úgy jégkorongmérkőzés, hogy ne lenne adománygyűjtés – áll a csíkiak közleményében. – A Csíkszeredai Sportklub viszont ezúttal szakít a megszokott macidobálós hagyománnyal és más célzattal, de ugyanúgy segítségre hívja fel a szurkolók figyelmét.

Szombaton a 18 órától kezdődő Csíkszeredai Sportklub–MAC Budapest találkozón ugyanis a Hargita Megyei Gyerekvédelem hátrányos helyzetű fiataljain lehet segíteni. A mérkőzés első hazai góljánál ezúttal nem macikat kell a jégre dobálni, hanem sálakat, kesztyűket, illetve sapkákat.

A Hargita Megyei Gyerekvédelemmel egyeztetve viszont további meleg ruhákat is lehet adományozni: felsők, pulóverek, nadrágok, kabátok stb. Ezen ruházatokat a mérkőzés előtt a szurkolói bejáratnál lehet leadni, ahol a gyerekvédelem egy autója fog állni. Fontos tudni, hogy a gyerekvédelem 4-22 éves gyerekek és fiatalok számára ajánlja a ruhaneműket, de leginkább az idősebbek szenvednek hiányt meleg ruhákból.

Ugyanakkor a Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete is karitatív akciót szervez. Az egyesület a Xántus János Általános Iskola erdőalji tanintézményének szervez gyűjtést, amely részére tanszereket lehet adományozni.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
augusztus 7., kedd
FEL 18:00 KOSMIS 
augusztus 10., péntek
FEL   CRADAB 
FEL 18:00 NITAVS 
augusztus 11., szombat
FEL   CRADAB 
augusztus 14., kedd
FEL   NTAAVS 
FEL 17:30 TREUTE 
FEL 18:00 MACVIC 
augusztus 15., szerda
FEL 17:00 KMHLVC 
FEL 17:30 MCHMIS 
Partnerünk