Montreal: hatból semmi

 

A Canadiens továbbra is pont nélkül áll az előszezonban. Remekel a New Jersey, visszavágott az Edmonton.

Az 5-4-es eredmény ellenére a Pittsburgh simán verte a Buffalót. A találkozó 2-2 után dőlt el amikor a Pens zsinórban hármat ütött, a Sabres csak az utolsó percben szerzett két góllal tudott kozmetikázni. A Penguins első sora nyolc pontot szerzett, amiből Conor Sheary három előkészítéssel, Sidney Crosby gólpasszal és első előszezongóljával vette ki a részét.

Hiába vezetett a Montreal egy harmad után 2-0-ra, a folytatásban négy gólt kapott a Torontótól, ezzel a hatodik meccsén a hatodik vereségét szenvedte el. A Leafs győztes gólját a második harmad végén Andreas Borgman ütötte.

Gyorsan lerendezte a meccset a New Jersey a Washington ellen. A Devils az első harmadban kevesebb mint 12 perc alatt négyet ütött a fővárosiaknak, majd kényelmes játékkal 4-1-re hozta a meccset. Az idei draft legelső választottja, a svájci Nico Hischier góllal és két gólpasszal segítette a csapatát. A Devils ötödik győzelmét szerezte.

hischier2

A Winnipeg az utolsó harmadban három gólt ütve fordított és nyert az Ottawa ellen. A Sens kétszer is két góllal vezetett, a Jets azonban 1-3 után zsinórban négyet vágott, ebből hármat a már említett  záró periódusban. Bryan Little duplázott, Dustin Byfuglien három pontot szerzett.

Visszavágott az Edmonton a Carolinának. A Hurricanes két nappal ezelőtt elvette az Edmonton veretlenségét, ráadásul az Oilers otthonában, sima 6-2-es győzelemmel. Most fordított pályaválasztás mellett 4-0-ra nyert a kanadai klub, Connor McDavid két góljának és Laurent Brossoit shutoutjának köszönhetően.

A végére egy jó hír a New Jersey és egy rossz a St. Louis szurkolóinak. A néhány napja leukémiával diagnosztizált Brian Boyle azt nyilatkozta, hogy ott lesz a szezon első mérkőzésén. Nem lesz ott viszont a Blues fiatal szélsője, Robby Fabbri, aki rásérült a műtött térdére, ezért valószínűleg a teljes szezont ki kell hagynia.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum