Bartalissal tárgyal a Schwenningen

 

A Südkurier értesülései szerint a német első osztályú klub jövőre ugyan megválik legnagyobb ikonjától, Sascha Goctól, de a magyar játékosra igényt tartanak.

A lap úgy tudja, a klub három légióssal tárgyal a folytatásról, a svéd csatár Andreé Hulttal, a finn hátvéd Kalle Kaijomaával és Bartalis Istvánnal, akit Pat Cortina vitt a klubhoz. A tárgyalások tényét az általános igazgató, Jürgen Rumrich is megerősítette. A Schwenningennek minden oka megvan arra, hogy hosszabbítani akarjon Bartalissal. A magyar csatárt ugyan egy sérülés hátráltatta a szezon első felében, minek következtében közel két hónapot hagyott ki, de december negyedikén visszatért és azóta megbízhatóan szállítja a pontokat. Az azóta lejátszott 17 meccsen 3 gólt és 9 asszisztot szerzett, összesen már 16 pontnál jár a szezonban, hárommeccses pontszerző szériában van.

bartalis

A cikk apropója az volt, hogy a klub a hírek szerint jövőre már nem tart igényt saját nevelésű ikonjára. A rövidesen a 38. évébe lépő Sascha Goc Schwenningenben kezdte pályafutását, ahonnan korán kikerült az AHL-ben, sőt, három szezon alatt 22 meccs erejéig az NHL-ben is lehetőséget kapott, a New Jersey Devils és a Tampa Bay Lightning színeiben, két évvel azelőtt, hogy a klub John Tortorellával megnyerte volna a Stanley Kupát. A kőkemény, ugyanakkor ponterős bekk négy éve tért haza nevelőegyesületébe, ahol az ideit megelőző három évben csapatkapitány volt.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum