Drew Olson visszatért

   

A MAC és a MOL Liga előző szezonjának egyik legjobb-legkeményebb védője megérkezett Budapestre.

Az ezüstérmes gárda szurkolóinak nagy kedvence a tavalyi MOL Liga-finálé után átmenetileg félbehagyta a játékot ? egyedüliként a MAC akkori remek légióskontingenséből, nem kis meglepetésre ?, most azonban ismét bizonyíthat. Hogy menet közben mi történt, arról maga a játékos és Majoross Gergely vezetőedző is nyilatkozott a klub hivatalos fb-oldalának. Drew Olson ekképpen:

?Az elmúlt néhány hónapban otthon dolgoztam Minnesotában, és bár kedveltem a munkámat, hivatásszerűen jégkorongozni mégiscsak a lehető legjobb, amit kívánhat magának az ember. Nagyon hiányzott a játék, mindenképpen vissza akartam térni. Nem volt nehéz a döntés, tudtam, hogy vissza akarok térni a MAC-hoz, hiszen nagyon szerettem itt játszani. Úgy gondolom, könnyű lesz az átállás, ismerem az edzői stábot és a legtöbb játékost is, továbbá a várost is nagyon megkedveltem, ez sem jelent újdonságot. Így sokkal jobban tudok a jégkorongra összpontosítani, és azonnal a segítségére lehetek régi-új csapatomnak.?

Majoross Gergely véleménye:

“A nyár folyamán úgy alakult a helyzet, hogy nem sikerült összehoznunk ezt az üzletet Drew-val. Azt hiszem, ez kicsit mindkét félen múlott. Ő aztán úgy döntött, mégis otthon marad, mert a család szempontjából úgy lesz jobb. Most decemberben keresett meg minket, hogy a szezon második felében inkább profiként hokizna. Azt hiszem, pontosan tudjuk, mit várhatunk tőle, mire képes a jégen, milyen karakter az öltözőben. Ezért azt gondolom, minden szempontból fontos erősítés lesz számunkra. Ezzel ötre nő a külföldi játékosaink száma, még mindig nem kell kihagynunk senkit, sőt van egy üres helyünk, ha úgy gondoljuk, hogy ezt is fel kell töltenünk, meg tudjuk tenni.”

A még mindig csupán 26 éves Olson ? akit a Columbus draftolt annak idején, majd az egyetem után az AHL-ben is játszott ? az előző bajnokság alapszakaszában 13+25-ig, rájátszásában 4+1-ig jutott, de ennél is impozánsabb volt megalkuvást nem ismerő, kőkemény védőjátéka. Leigazolása bizonyosan komoly erősítést jelent a jelenleg tabellamásodik MAC Budapest számára.

Olson MACHSC

Fotó: Mudra László (MAC)

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
május 15., szerda
VB 16:20 CZEDEN 7-4VÉGE
    • SPORT 1
VB 16:20 GERLAT 8-1VÉGE
VB 20:20 SUIGBR 3-0VÉGE
VB 20:20 SVKPOL 4-0VÉGE
május 16., csütörtök
VB 16:20 FINAUT 2-3VÉGE
VB 16:20 KAZSWE 1-3VÉGE
VB 20:20 CANNOR 4-1VÉGE
    • SPORT 2
VB 20:20 USAFRA 5-0VÉGE
május 17., péntek
VB 16:20 GBRDEN 
VB 16:20 GERKAZ 
VB 20:20 CZEAUT 
VB 20:20 POLUSA 
    • SPORT 2
május 18., szombat
VB 12:20 DENSUI 
VB 12:20 LATSWE 
VB 16:20 CANFIN 
    • SPORT 2
VB 16:20 GERPOL 
VB 20:20 CZEGBR 
VB 20:20 FRASVK 
Partnerünk
Archívum