Felemás hétvégét zártak a KMH csapatai

 

A szlovák harmadosztályú férfiegyüttes kikapott, a női második együttes nyert.

“Vasárnap kora délután a KMH II a Kitzbühel-Kufstein csapatát fogadta a Tüskesátorban az osztrák női első osztályú bajnokságban, a DEBL-ben ? áll a klub beszámolójában. ? A két csapat tavaly az elődöntőben találkozott utoljára. Ezért nem számíthattak könnyű mérkőzésre egyik csapat játékosai és edzői sem. A rendkívül küzdelmes mérkőzés 2-0-s hazai győzelemmel végződött.

Az első harmadban mindkét csapat lendületesen kezdett, sok látványos támadás, akció alakult ki mindkét oldalon, az első gólra egészen a 12. percig kellett várni. Ekkor Pavuk Petra szerezte meg a pakkot, majd egy remek meglátást követően továbbpasszolta a nála jobb helyzetben lévő Mórocz Barbarának, aki pontosan célozva lőtte ki a rövid felső sarkot. A második játékrészben a vendégek hiába kapcsoltak eggyel magasabb fokozatra, a KMH kapusa, Sona Hullova minden lövést hárítani tudott. Ugyanígy az osztrák kapus, aki szintén hibátlan teljesítményt produkált a harmadban. Az utolsó húsz percben mindkét oldalon sok kapura lövést jegyeztek fel. A kapu előtt kialakult lökdösődések olyannyira fokozták a játékosok közötti kiélezett hangulatot, hogy mindkét csapat sorra kapta a kétperces büntetéseket. Ezeket az emberhátrányos helyzeteket a KMH minden esetben hibátlanul kivédekezte. Közvetlenül a büntetések lejárta után Bikás Luca asszisztjából Pál Vanda szerezte meg csapatának második gólját, így a KMH II 2-0-ra nyert.

Fodor Zoltán (vezetőedző, KMH II): “A várakozásainknak megfelelően kemény mérkőzés volt, tudtuk, hogy a Kitzbühel nem fogja hagyni magát. Úgy gondolom, a mai napon mi tudtunk jobban a feladatunkra koncentrálni, kevesebbet hibázni, így megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok a csapatom mai teljesítményére.”

Másik magyar DEBL-csapatunk, a Marilyn szombaton mérkőzött meg a Kitzbühel-Kufsteinnel és úgy szenvedett 3-2-es vereséget, hogy 7 másodperccel a vége előtt született meg a győztes gól. A nyolccsapatos bajnokságban a KMH II a harmadik, míg a Marilyn az 5. helyen áll, ám előbbi csak 3 meccset játszott és százszázalékos, míg utóbbi 7 meccsen gyűjtött 8 pontot.

A KMH férfi együttese, a szlovák harmadosztályban szereplő Hokiklub Budapest háromgólos hátrányból mentett pontot a Brezno ellen. A szlovákok már 3-0-ra vezettek a 14. percben, ám még az első harmadban betalált Vajda Zsolt és Dorner Benjámin. A 29. percben Fülöp László egyenlített, majd a rendes játékidő nem hozott több gólt. A hosszabbításból a breznóbányaiak jöttek ki jobban, így a Hokiklub Budapest 4-3-ra kikapott.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum