Visszavágott az Edmonton

 

Az elvesztett öregfiúkmeccs után a bajnokit az Oilers nyerte a Heritage Classicon. Parise jubilált, az Anaheim is bemutatkozott hazai jégen.

Több mint kétórás késéssel kezdődött a Investors Group Fielden a Heritage Classic, a szezon első és a liga történetének 19. szabadtéri mérkőzése. A több mint 33 ezer néző előtt az Edmonton esélyt sem hagyott a Winnipegnek és Cam Talbot 31 védésének és hibátlan teljesítményének köszönhetően simán győzött. Az Oilers kapusa Miikka Kiprusoff, Jonas Hiller után a harmadik hálóőr aki nyitott pályás meccsen nem kapott gólt.

talbot_heritage

Dan Girardi visszatért a Rangersbe és rögtön győztes gólt szerzett az Arizona ellen. A Gardenben az első és a második harmadban egyszer-egyszer vezetett a Rangers és a Coyotes, így 2-2-ről várták a csapatok a befejező játékrészt. A harmadik harmad második percében aztán érkezett a veterán hátvéd és a kék vonalról bombázott a kapuba. A Coyotes zsinórban negyedik vereségét könyvelhette el.

Zach Parise öröme nem volt felhőtlen. A Wild csatára duplázott és megszerezte pályafutása 300. gólját, csapata ennek ellenére simán kikapott az Islanderstől, amelyben John Tavares három pontot, közte két gólt szerzett. Parise szerzett vezetést a Minnesotának Brooklynban, de ezután hengereltek a hazaiak, öt gólt szereztek, amibe csak Parise második találta ékelődött be. A végén még volt egy gyors gólváltás, így alakult ki a 6-3-as végeredmény.

Az NHL csapatai közül az Anaheim volt az egyetlen, amely még nem játszott hazai jégen ebben a szezonban. Az idénynyitó remekül sikerült a Honda Centerben, a Ducks többek között Ryan Getzlaf három gólpasszának köszönhetően győzött a Vancouver ellen. A Canucks kétszer még egyenlíteni tudott a találkozón, az utolsó tíz percben azonban már nem volt képes válaszolni Nick Ritchie és Corey Perry góljaira.

NHL, 2016. október 23.

Winnipeg?Edmonton 0-3
G.: ? ill. Letestu, Nurse, Kassian

NY Islanders?Minnesota 6-3
G.: Tavares (2), de Haan, Boychuk, Quine, Hickey ill. Parise (2), Niederreiter

NY Rangers?Arizona 3-2
G.: Jooris, Miller, Girardi ill. Vrbata (2)

Anaheim?Vancouver 4-2
G.: Cogliano, Fowler, Ritchie, Perry ill. Horvat, H. Sedin

Sorsolás
Tabella
Kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum