Szélig Viktor csalódott

 

A magyar válogatott egykori csapatkapitánya a csütörtöki sportigazgató-választás után az alábbi nyílt levél közlésére kérte blogunkat.

?Kedves Magyar Jégkorong!

Megmondom őszintén, ez fájt!

Talán túl naiv vagyok, talán túl telhetetlen, de ne haragudj, tőled nem erre számítottam.

Főleg úgy, hogy hosszú távollét után Te hívtál újra magadhoz. Kétségtelen, hogy az invitálásod rendkívül hízelgő volt, és talán túl szép is, hogy igaz legyen. Nem ígértél semmit, de nem is közölted velem, hogy mik lesznek a játékszabályok. Ennek ellenére bíztam benned, de meglepett, amikor azzal szembesítettél a korong bedobása előtt, hogy az ellenfél góljait duplán számoljuk. Ha ezt lefixáltuk volna előre, mint a régi szép időkben, akkor lehet, hogy el sem utazom a mérkőzésre, megkímélve egymást ettől a kellemetlen hercehurcától. Úgy gondolom, ennél azért mindketten többet érdemeltünk volna.

Szelig HUN

Tudod, mit? Biztosan bennem van a hiba, biztos vagyok benne, hogy én hibáztam. Cserbenhagytam azokat a szurkolókat, akik engem buzdítottak, akik bennem látták a reményt a győzelemre. Remélem, egyszer majd megértik, hogy miért léptem hátra, remélem, majd eljön az idő, hogy nem bánják annyira, hogy nem korcsolyáztam lejtőnek felfelé, és nem lőttem nagyobb koronggal kapura, mint a cél maga.

Egy dologban biztos lehetsz.

A pillanatnyi csalódottságomon túl én továbbra is az egyik legnagyobb híved leszek ,és buzdítalak majd akkor is, ha a soraidban már az új szemléletet megtestesítő játékosok terelgetik a korongot.

Maradok feltétlen tisztelőd, örök hálával gondolok rád,

Szélig Viktor?

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 24., péntek
EL 19:30 FTCGYE 3-5VÉGE
  • M4 SPORT
március 25., szombat
EL 19:15 FTCGYE 3-2VÉGE
  • M4 SPORT+
AL 21:00 IKOWRM 5-3VÉGE
március 27., hétfő
EL 17:15 GYEFTC 5-1VÉGE
  • M4 SPORT
március 28., kedd
SHL 19:00 VAXLHF 
  • SPORT 2
március 29., szerda
EL 18:30 FTCGYE 3-4VÉGE
SHL 19:00 FBKFRÖ 
  • SPORT 2
március 31., péntek
EL 17:15 GYEFTC 
  • M4 SPORT
április 5., szerda
VÁL 17:00 HUNUKR 
április 6., csütörtök
VÁL 18:00 HUNUKR 
Partnerünk
Archívum