Muhin marad Debrecenben, VHL-es légiósokat hoznak

   

Mocsári Attila elnök értékelte a 2015/16-os szezont és a tervekről is beszélt. Vay Ádám távozását és az orosz vonal témáját is érintette.

Mocsári úgy látja, csapata bizonyított a második szezonjában is. “Összességében feltétlenül. Szorítkozzunk csak a tényekre. A MOL ligás csapat igazán szépen helytállt, hiszen a bajnokságban a negyedik, a Magyar Kupában pedig a harmadik helyet szerezte meg.”

Beszélt az utánpótlásról, a sikerekről, a nehézségekről és a létszámgyarapodásról.

Majd rátért a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témára, a következő szezon terveire és a csapatépítés kérdésére. “A játékosok közül Dancsfalvi Norbert, Berta Ákos, Hetényi Péter, Vaszjunyin Artyom, Wéber Zsolt, Könczei Áron és Martin Saluga rendelkezik élő szerződéssel, vagy már megegyeztek az új szerződésük feltételeiben. Távozott Vay Ádám és Csíki Zoltán. Terveink szerint a VHL-ből szerződtetünk új orosz légiósokat. Folynak a tárgyalások, amelyek több magyar és orosz játékos esetében viszonylag előrehaladott stádiumban vannak. Vay Ádámot mindenképpen pótolni kellene valamilyen módon, bár nyilvánvaló, hogy ez nagyon nehéz feladat.” A felsoroltakon kívül a saját nevelésű fiatalokra is számítanak.

A cél a folyamatos fejlődés, minden tekintetben. Ennek megfelelően a jégcsarnokot is bővítik, modernizálják. A konkrét tervekről a fenti linkre kattintva olvashatnak a hivatalos klubhonlapon.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum