Kedden játsszák a megismételt romániai kupadöntőt

 

Magyar idő szerint kedden délután 5 órakor Brassóban dobják be a korongot az emlékezetes módon félbeszakadt, a Csíkszereda és a Steaua által vívott finálé újrajátszásán.

Mint emlékezetes, a decemberi, gyergyószentmiklósi döntőt 7-2-es állásnál a világítási rendszerben keletkezett elektromos tűz miatt a második szünetben félbe kellett szakítani, és mivel addig az időpontig még nem játszottak le a csapatok elegendő időt, a szabályok szerint a teljes döntőt meg kell ismételni. Erre a csíkiak és szurkolóik is nagyon készülnek.

Nem lehet azt mondani, hogy a Sport Klub felkészülése zavartalan lenne, hiszen a csapattal csodát tevő Artur Oktyabrjov edző és a szezon egyik legjobb igazolása, Anton Berljov vízumproblémák miatt már hetek óta otthon van. A biztos hiányzók táborát gyarapítja a sérült Bors Huba, míg Tambijevs, Gyagyusko és Bíró Tamás játékára van esély ugyan, de egyikük sem teljesen egészséges.

“Százszázalékos komolysággal várjuk a döntőt – mondta a klub honlapjának Geréb István, a csapat edzéseit Oktyabrjov távollétében irányító szakvezető. – Hétfőn és kedden a csapattal Brassóban készülünk, ahol mindkét nap edzést tartunk. Nem mondhatjuk, hogy a csapat teljes, de akik hadra foghatóak remek formában vannak. Nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Viszont nem árt az óvatosság, hiszen egy találkozón dől el a kupa sorsa. Egy meccsen pedig bármi megtörténhet. Nagy odafigyeléssel kell kezeljünk minden helyzetet. Az ellenfelünket pedig nem szabad lebecsülnünk, hiszen az a Steaua bármikor képes a meglepetésre, amint az bizonyították a legutóbbi hazai meccseinken.”

A mérkőzést a romániai Digi Sport 2 élőben közvetíti.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum