Fontos meccset nyert a Brassó

 

Nyert a Brassó, Steaua páros a román bajnokságban, ezzel tartja előnyét a Progym előtt a rájátszásért folytatott küzdelemben.

A Sportklub és a Brassó is dupla meccsen volt érdekelt péntek este, mindkettejüknek jelenésük volt a MOL Ligában és a román bajnokságban is. Eltérő stratégiát választottak, a hazai sorozatban kényelmes helyzetben levő Csíkszereda a MOL Ligára koncentrált, a Brassó viszont, amelynek nagyobb szüksége volt a pontokra, a román bajnokságban állított ki erősebb csapatot. Ennek megfelelő eredmények is születtek. A Csíkszereda a Steaua ellen a MOL Ligában rendszeresen szerepet kapó hazai játékosok közül csak Mihály Edét és Gecsét nevezte, és minden harmadban gyengébben teljesített ellenfelénél. A Steaua 7-3-ra nyert.

A Brassó első csapata viszont jó első harmadának köszönhetően nagyon fontos győzelmet aratott a cmvédő Dunarea Galati ellen. Az első harmadban kétgólos vezetésre tett szert a Brassó, sokkal többet is lőtt kapura. A második harmad kiegyenlített volt, a harmadikban viszont jóformán csak a galaciak lőttek kapura, ennek ellenére az eredmény nemváltozott, a Brassó 2-0-ra nyert. “Nagyon fontos három pontot szereztünk – értékelt a meccs után Kovács László. – A harmadik harmadban megnehezítettük a saját dolgunkat, különösen emberhátrányban, de a védelmünk és a kapusunk is sokat fejlődött, érződik rajtuk a MOL Liga mérkőzések tapasztalata.”

A bajnokságot a Galati vezeti 3 pont előnnyel, de két meccsel többet játszva, mint a második Csíkszereda. A Brassó és a Steaua tisztes távolból követi őket, egymás nyakán. Epáros előnye jelenleg 12 illetve 11 pont az 5. helyenálló, egy meccsel kevesebbet játszó Progymmel szemben.

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum