Az Edmonton megállíthatatlan

 

Hatalmasat hajrázott a Winnipeg, gödörben a Dallas és az Arizona. Folytatódott az NHL előszezonja.

Továbbra is szárnyal az Oilers, amely hatodik meccséből a hatodikat nyerte. Az Edmonton a továbbra is nyeretlen Arizonát verte 4-0-ra. Az Oilersben Anton Lander (képünkön) triplázott, az Anders Nilsson, Ben Scrivens páros shutoutot ért el.

Az Edmontonhoz hasonlóan 4-0-ra győzött a Buffalo is, amely a Torontót oktatta. Evan Rodrigues duplázott, Jack Eichel ismét emberhátrányos gólt ütött, a kapuban Robin Lehner 24 védéssel nyújtott hibátlan teljesítményt.

Hiába szerezte meg a vezetést a Nashville a Columbus ellen hazai jégen, a vendégek a két-két gólt és gólpasszt szerző Brandon Saad vezetésével zsinórban öttel válaszoltak. A hajrában a Preds még szépített, a vége 5-2 lett a Jacketsnek.

Hazai pályán, hosszabbítás után verte a Winnipeg az Ottawát úgy, hogy az utolsó harmadban háromgólos hátrányt dolgozott le. Andrew Ladd 52 másodperccel a befejezés előtt kaparta ki a ráadást, a győzelmet jelentő találatot pedig Mark Scheifele ütötte kereken két perc elteltével.

Johnstownban rendezték a Pittsburgh?Tampa meccset, amelynek első két harmadát egyaránt 2-1 arányban hozta a Pens, így a vége 4-2 lett. Szergej Plotnyikov és Jevgenyij Malkin egyaránt góllal és gólpasszal zárta az estét.

A Stars vezető góljára hét perc alatt hárommal válaszolt a Blues és végül könnyed 4-1-es sikerrel zárta a dallasi túráját. A texasi csapatnak továbbra sem megy az előszezonban, öt meccsből a negyediket bukta el.

Jonas Hiller és Karri Ramö egyaránt lehúzta a rolót, ez pedig azt jelentette, hogy a Calgarynak Jiri Hudler duplája is elég volt a sikerhez a Colorado ellen. Az Avalance, akárcsak a Dallas, mindössze egy sikert szerzett az előszezonban.

Az Anaheim 2-1-re nyerte a kaliforniai derbit, miután hosszabbítás után nyert a Los Angeles csarnokában. A győztes találatot a ráadás 43. másodpercében az a Corey Perry ütötte, aki már a rendes játékidőben is bevette a Kings kapuját.

Martin Jones 30 védésének köszönhetően győzött a San José Vancouverben 2-1-re. A Sharks kapusa mellette Brent Burnst kell kiemelni, aki 1-1 után eldöntötte a mérkőzést.

lander edmonton

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
május 4., szombat
VB 19:30 HUNSLO 
    • SPORT 2
Partnerünk
Archívum