Megváltozott a MOL Liga szeptemberi programja

   

Csúszik a dunaújvárosi idénynyitó, a Brassó szeptember 21-én kezd. A DAB-szurkolókat nem tájékoztatták arról, hogy szabaddá vált a péntek estéjük.

Két nappal a MOL Liga előrehozott idénynyitó mérkőzése és három nappal az első teljes forduló előtt ? kedd délután ? változások jelentek meg az MJSZ honlapján közzétett MOL Liga-menetrendben. Az új sorsolás szerint a Brassó mégsem dupla szerepléssel kezdi a szezont, az első romániai bajnoki forduló elől az utolsó pillanatban mégis kitér a MOL Liga.

A Brassó első magyarországi túrája elmarad, így pénteken Dunaújvárosban, majd sorban előbb Debrecenben, utána Miskolcon is későbbre kerül egy-egy mérkőzés. A most elhalasztott túra helyett ? a jelenleg az MJSZ honlapról kiolvasható tervek szerint ? a Brassó három alkalommal is négymérkőzéses túrára utazik majd Magyarországra, az elhalasztott meccseket ezek keretében pótolják.

A változás meglehetősen hirtelen érkezett, hiszen dacára annak, hogy két nap van csak az első érintett mérkőzésig, egyelőre semmilyen közlemény nem hívja fel erre a szurkolók figyelmét, ahogy az érintett magyarországi csapatok honlapján is még az eredetileg tervezett időpontok szerepelnek cikkünk megjelenése pillanatában.

A érintett meccsek új időpontjai:

Debrecen?Brassó: október 6., kedd
DVTK?Brassó: október 28., szerda
Dunaújváros?Brassó: december 7., hétfő

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS