A Brassó történelmi évadnyitója: 2 nap, 2 ország, 3 város, 4 meccs

   

Négy rangadót játszik a Corona Brassó pénteken és szombaton. Teszt alatt a párhuzamos MOL Liga- és román bajnoki szereplés.

Nem sikerült átütemezni a Steaua elleni mérkőzéseket, így a brassóiak bevállalják, hogy egyszerre egy időben két helyen játszanak. Lényeges román bajnoki meccsekre kerül sor Brassóban a Steaua ellen és fontos MOL Liga-találkozókra utazik el a csapat a MOL Liga szezonnyitó túrájára is.

Pénteken Dunaújvárosban, szombaton Debrecenben, hétfőn Miskolcon van jelenése a légiósok nélküli, de számos fiatalt foglalkoztató erdélyi klubnak. A szurkolók tehát egyszerre kétfelé kell figyeljenek, a Steaua elleni meccsek helyi idő szerint pénteken 19 órakor, szombaton 18 órakor kezdődnek a brassói csarnokban, Dunaújvárosban pénteken magyar idő szerint 18.15-kor, Debrecenben másnap 18.30-kor dobják be a korongot. Ezzel egyszersmind arra is választ kapunk, a külföldiek nélküli, juniorokkal vegyesen felálló klub milyen potenciállal rendelkezik a kettős terhelés elviseléséhez.

Így eldőlt, hogy idén a két erdélyi csapat problémája nem oldódik meg rövid távon sem. A MJSZ-RJSZ ügyben a következő állomás Dubrovnik lehet, ott tartja az IIHF a féléves kongresszusát szeptember 24. és 26. között.

Brasso Brasso

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS