Valahogy sikerült végül megszereznünk a győzelmet

   

A Volán 50 percet birtokolta a korongot, 51-et lőtt kapura, de csupán 2 gólt szerzett, ezért nem nyerte meg az emléktornát.

Rob Pallin (vezetőedző, Fehérvár): “Ötven percig nálunk volt a korong és nem tudtuk a kapuba juttatni. A második harmad után 38-10 volt a kapura lövés és nem húztunk el az ellenfelünktől. Végzetes hibát vétettünk a második kapott gólnál, kicsit elaludt a védelem. Ha több, mint 50 percig birtoklod a korongot, győznöd kellene. Összességében elégedett voltam a mutatott játékkal, kemény és jól képzett csapatunk van, ugyanakkor nagyon szerettem volna megszerezni a három pontot.”

Todd Bjorkstrand (vezetőedző, Graz): “Pénteken kezdődik a szezon és mi túl sok időt töltöttünk a saját harmadunkban. Nagyon nehezen tudtunk támadásokat kialakítani ma este, de valahogy sikerült végül megszereznünk a győzelmet.”

Forrás: icehockey.hu

Frank Banham elmondta, a kisfiát ért baleset miatt nem tudott maximálisan felkészülni a hétvégére, és bár a térde már engedné, ezért nem játszott. A szezonrajtra azonban minden rendbe jöhet, hiszen már gyermeke is odahaza gyógyul.

A további képekért ide kattintsanak.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS