Gyenes Dávid még nem vonult vissza

 

De az biztos, hogy idén nem játszik Miskolcon, mert mire felépült, betelt a keret.

Gyenes Dávid vállproblémáimásfél éve tartanak. A 22 éves kapus a 2013/14-es szezonban kiváló teljesítményt nyújtott, de utána komoly műtét várt rá. A 4 hónaposra tervezett rehabilitáció elhúzódott, az egész szezont ki kellett hagynia, és úgy tűnik, a 2015/16-os idényben sem játszhat, mert nincs hol.

A komplikált vállműtétet követő felépülés még a vártnál is hosszabb időt vett igénybe. Az utolsó konzultációra csak ezen a nyáron került sor. “A vállam meggyógyult, de nem lesz már olyan, mint újkorában volt ? számolt be Gyenes Dávid a fejleményekről. ? Az orvos elmondta a lehetőségeimet és ismertette a versenyszerű sportolás kockázatait. Azt mondta, hogy ez alapján mérlegeljem a dolgot, és én döntsek, játszom-e tovább, vagy sem. Mérlegeltem és úgy döntöttem, hogy mindennek ellenére szeretnék tovább játszani. Ezért az orvosi konzultációt követően megkerestem a Miskolc menedzserét, akit tájékoztattam a helyzetről, majd beszéltem a vezetőedzővel is. Azonban az Egri Gergővel és Mayer Péterrel történt megbeszélést követően nem kaptam lehetőséget próbajátékra sem. Azt mondták, már kész a keret.”

Gyenes David MIS

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

A kapus 1999 óta a Miskolc sportolója volt. Idén már nem lát lehetőséget arra, hogy más csapatban folytassa. “Nem számítottam arra, hogy ez lesz, meglepődtem, hogy próbajáték nélkül elutasította a menedzsment a jelentkezésem. Nem terveztem úgy, hogy más csapatnál játszom, de most el kell gondolkodnom a hogyan továbbról. Az biztos, hogy valamiből élnem kell, ezért nem tehetek mást, dolgozom. Jelenleg egy utazásszervezési projektet építünk, és pénzügyi, banki biztosítási terület a másik láb. Befejezetlen maradt így pályafutásom, azért nagyon remélem, hogy tartogat még egy lehetőséget számomra a jégkorong, nem így kell kiszállnom a sportból.”

gyenes_MLA_0849

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum