A MOL Liga és az MJSZ újratervezné a szezont

   

A liga és az MJSZ hétfőn megkezdi a kommunikációt az RJSZ-szel a helyzet rendezése érdekében.

Pénteken ülést tartott a MOL Liga, amelyen a klubok és az MJSZ képviselői vettek részt. Az ülésről az alábbi közlemény jelent meg.

“Ülésezett pénteken a Mol Liga

A tanácskozáson mind a kilenc Mol Liga-csapat, tehát a DVTK-Jegesmevdék, a Dunaújvárosi Acélbikák, a Corona Brasov, a Debreceni HK, az UTE, a Ferencváros, a HSC Csíkszereda, a Fehérvár AV19 és a MAC Budapest képviselői részt vettek.

Az ülésen a klubok, illetve a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) áttekintették a nemzetközi liga helyzetét. Korábban a Román Jégkorong Szövetség (RJSZ) engedélyezte a Corona Brasovnak és a HSC Csíkszeredának, hogy folytassa szereplését a Mol Ligában, ám nem változtatott a román bajnokság kiírásán, így a két sorozat menetrendje jelentős fedésben áll. A pénteken Dunaújvárosban tartott Mol Liga-ülés résztvevői megállapodtak, hogy a következő munkanapon megkezdik a kommunikációt a RJSZ-szel, és javaslatokkal élnek majd az ügy megoldása érdekében.

Továbbá a Mol Liga alelnöke, Végh István beszámolt a Liga és az MJSZ feladat- és hatásköreiről és javaslattal élt azok meghatározásáról.”

molliga

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS