A Jegesmedvék még egyeztetnek a DVTK-val

   

Ez egy hosszabb folyamat részállomása, mondta Egri Gergely, a miskolci jégkorong-egyesület menedzsere az icehockey.hu-nak.

Mint a sportvezető elmondta, a DVTK-val kialakított együttműködés két részből áll. “Egyrészt a Borsod Invest Kft ? a DVTK tulajdonosa ? szponzorációs szerződést is kötött a Jegesmedvék felnőtt csapatát működtető kft.-vel, másrészt pedig ugyanitt tulajdonrészt is szerzett. A megállapodás a közös imázs mellett kitér többek közt a különböző marketing, sportszakmai, PR, infrastrukturális együttműködésekre, valamint a felek tapasztalatot cserélnek az utánpótlás programokban folyó munkáról is.”

A szurkolókat kiemelkedően érdeklő szempontokban még mindig nincs végleges álláspont. Az biztos, hogy lesz változás a megjelenésben, de idén még nem a végleges állapot alakul ki. “A Jegesmedve név képvisel egy értéket, egy kultúrát és nem utolsósorban egy közösséget, amelyet nem lehet és nem is akarunk egyik pillanatról a másikba beolvasztani a DVTK-ba. Nagyon örülünk, hogy ehhez a családhoz tartozhatunk, de a tulajdonosokkal nagy egyetértésben továbbra is Jegesmedvék szeretnénk lenni és maradunk is. Hogy ez rövid távon mennyire fogja a mi megjelenésünket átalakítani, vagyis hogy jövőre milyen mezben fog kifutni a csapat, arról még folynak az egyeztetések.”

Mint Egri Gergely szavaiból kiderül, az együttműködésnek előbb-utóbb az utánpótlás számára is lesznek pozitív hozadékai, de az első évben csak a profi csapatot érintik a változások.

Az EBEL U18-ban a Miskolc, az U20-ban a Debrecen adja a közös csapat vezetőedzőjét. Az ifiknél tehát a korábbi NHL-es játékos, Jason Morgan irányítja majd a szakmai munkát, míg a junioroknál Láda Péter csatlakozik majd miskolci oldalról trénerként a DHK által delegált vezetőedzőhöz.

Egri Gergo 1

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum