Miskolc idén is vb-t rendez

   

Kovács Csaba kérdésére Mihai Covaliu azt mondta, az ő személyes álláspontja szerint a HSC Csíkszereda és a Brassó idén is engedélyt kap majd a ligában való indulásra, bár az RJSZ elnöksége csak néhány nap múlva ülésezik majd, fogalmaz az icehockey.hu cikke.

Bejött a papírforma, az MJSZ elnöksége nem támogatja a galaciak MOL Liga-csatlakozását. Az MJSZ közleményében a másik romániai csapat, a Steaua felvételéről nem esik szó, nyilván azért, mert ők idén semmilyen aktivitást nem fejtettek ki: “Az elnökség jóváhagyta a liga tagjainak döntését, miszerint földrajzi és gazdasági okokra hivatkozva nem támogatja a romániai Galac együttesének csatlakozását a ligához. Ide tartozik, hogy az eddigi névadó szponzorral előrehaladott tárgyalások folynak, ám egyelőre nincs aláírt megállapodás a MOL Magyarországgal.”

A csütörtöki elnökségi ülésen eldőlt, hogy a 2015/16-os divízió 1-es női U18-as világbajnokságot Miskolc rendezheti meg.

A Csíkszereda után a Brassó U12-es csapata is csatlakozhat a magyar előkészítő-bajnokság mezőnyéhez, ha az RJSZ erre engedélyt ad.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS