Druzskovkában játszana a Donbassz

 

A korábbi KHL-csapat egy olyan városban játszaná ukrán bajnoki mérkőzéseit, amely az úgynevezett megszállási övezet szélén fekszik.

Az isport.ua összeszedte, mely csapatok vehetnek részt az ukrán bajnokság 2015/16-os szezonjában. A Kremencsug indulása tűnik a legbiztosabbnak, a Kontinentális Kupa-résztvevő együttesnél azt sem tartják kizártnak, hogy két csapatot indítanak. A Dzseneralz Kijev és a Vityaz Harkiv is két csapatban gondolkodik, míg a negyedik 2015-ös bajnoki résztvevő, az ATEK Kijev anyagi gondokkal küzd. Visszatérő együttes lenne a Bilij Barsz Bila Cerkva, valamint a szebb napjaiban izmos KHL-együttes Donbassz Donyeck.

Utóbbi klubbal kapcsolatban probléma a politikai helyzet, ezért a klub azt kérte, a mérkőzéseit hadd játszhassa Druzskovkában. A labdarúgásban is hasonló eset történt, ahol az Avangard Kramatorszk kérte, hogy részt vehessen az ukrán első osztályú bajnokságban. Druzskovka és Kramatorszk nagyjából 20 kilométerre található egymástól, közel ahhoz a ponthoz, amit már nem az ukrán hadsereg felügyel.

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS