Bemutatjuk a MOL Liga elnökjelöltjét

 

Szőke Álmos, a Red Bull Hungária Kft. megbízott ügyvezető igazgatója a legesélyesebb jelölt a csütörtöki választáson.

A 44 éves menedzser több mint 20 évet töltött el az üzleti életben, jelentős kereskedelmi és marketing tapasztalatokkal rendelkezik. 14 évig dolgozott a British American Tobaccónál különböző vezetői beosztásokban, 2006 óta pedig aktuális munkahelyén, a Red Bull Hungária Kft.-nél. Jelenleg megbízott ügyvezető igazgató a multinacionális vállalat magyarországi cégénél.

Szőke Álmos számos ponton kötődik a jégkoronghoz. Fiatal kora óta játszik, az infrastruktúra hiánya miatt a Balaton jegén kezdett, később a balatonfenyvesi csapattal indult amatőr ligákban, majd a legendás Keszthelyi Rianás igazolt sportolója volt. Miután a hivatása Budapestre szólította, az AHL-ben folytatta pályafutását, a Zuglói Piranhák kötelékében. A MOL Liga- és a válogatott meccsek lelkes látogatója.

Bemutatkozó anyagában ez olvasható: “Elsődleges célkitűzésem, hogy a MOL Liga mihamarabb rendelkezzen egy nemzetközi és hazai tapasztalatokon alapuló, széles körben megvitatott, közösen kialakított jövőképpel arról, hogy hova akar eljutni 2 éven belül, valamint az ehhez szükséges részletes üzleti tervvel, nem csak a határon belül található csapatok bevonásával, hanem regionális szinten is. Kész vagyok rá, hogy egy csapatként dolgozzunk a közös cél érdekében. Azért, hogy a MOL Ligát egy hosszú távon sikeresen működő, a szélesebb tömegek által kedvelt és látogatott, családbarát bajnoksággá tegyük.”

Mint megírtuk, csütörtökön fontos MOL Liga-ülésre kerül sor, többek között személyi kérdésekben is dönthetnek a csapatok.

Szoke Almos Red Bull

Cimkék: ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS