Jesse Dudas aláírt a TPS-hez

   

A magyar felmenőkkel rendelkező kiváló hátvéd három hét alatt bebizonyította, helye van a finn élvonalban. Távozik Miskolcról, Magyarországról, és már az NHL-be jutást tűzte ki célul.

“Aláírtam a TPS-hez, megyek a finn első osztályba ? újságolta Jesse Dudas a Jégkorongblognak. ? A célom az, hogy egy nagyon jó szezont produkáljak Finnországban, Turkuban bajnok legyek, és az NHL-be juthassak.” A kőkemény védő már haza is tért, a TPS játékosai jelenleg egyénileg készülnek a szezonra. “Most extra keményen dolgozom itthon Kanadában, remek edzőkkel.”

Akkor ezek szerint jól sikerült a próbajáték, és egy darabig nem látjuk Magyarországon? ? kérdeztük még tőle. “Igen, ebben az évben biztosan nem fogok Magyarországon játszani. A három hét, amit Finnországban töltöttem, nagyszerű élmény volt, szívesen megyek majd vissza. Nagyon jól éreztem magam a MOL Ligában, Miskolc az otthonom Magyarországon, és biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban is jók lesznek. Hallottam hogy bővül a MOL Liga a MAC-cal és a Fehérvárral, és bár nem tudom, Majoross Gergely hol fog kikötni, biztos vagyok benne, hogy ismét nagyon sikeres lesz. Nagyon nehéz volt búcsút mondani Miskolcnak, de ez a játék, a hoki legalább annyira üzlet is, amennyire szórakozás.”

Dudast a szezon után kereste a Fehérvár AV19 is, de a magyar EBEL-csapatnál csak try-out lehetőséget kapott volna, amit ő nem fogadott el, ehelyett belevágott a finn kalandba, s nyert. Dudas a bajnokcsapat második távozója, O’Donnell a héten írt alá a francia élvonalbeli Lyonhoz.

Dudas Miskolc 2014_15

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum