Újabb dán válogatott játékos a Jokeritben

   

Larsen után Jensen is a finn KHL-csapatban folytatja pályafutását.

Nemrég azt írtuk, legalább három dán játékos lehet a KHL-ben. A szám eggyel tovább nőtt, miután a Medvescakhoz visszatérő Patrick Björkstrand és a Jokerithez érkező Philip Larsen után Jesper B. Jensen is a helsinkiekhez csatlakozik.

Szergej Szoin négy szezon után távozik a Dinamo Moszkvától, ősztől a Szalavat Julajevben játszik. Szintén az ufaiakhoz igazolt Igor Grigorenko, aki a CSZKA egyik legjobb csatára volt az elmúlt idényben. A baskíroktól viszont távozott Igor Szkorohodov, a 29 éves csatár visszatér nevelőegyesületébe, a Szeversztalba.

A Szibir és a CSZKA játékosokat cserélt egymással. Igor Ozsiganov és Dmitrij Kugrisev két év kitérő után visszakerült Moszkvába, míg Damir Zsafjarov novoszibirszki lett. Konsztantyin Kolcov elhagyta az Ak Barszt, a fehérorosz csatár Szocsiban folytatja pályafutását. Hárman távoztak a Vityaztól, a cseh Robert Kousal a Metallurg Novokuznyeckhez, Ivan Liszutyin a Torpedóhoz, míg Jakov Szeleznyov a Jugrához ment. Utóbbi csapathoz szintén csatlakozott Igor Volkov, aki a CSZKA-nál nem tudott megragadni.

Cimkék:

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS