Miskolcon nem karba tett kézzel ülnek

   

Vasárnap eldőlhet, Majoross Gergely marad-e a Jegesmedvék edzője. A csapatmenedzser azt is elárulta, hol folytathatja pályafutását a sikeredző.

Előzetesen mindkét fél arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy legkésőbb május végéig eldől, marad-e a bajnok, kupa- és MOL Liga-győztes edző Miskolcon. Az idő elérkezett, bejelentés még nincs, de néhány információt megosztott a helyi médiával a Miskolc vezetősége. Ezek szerint Majoross Gergely vagy Miskolcon, vagy a MAC-nál, vagy külföldön dolgozik a következő szezonban. Egri Gergely csapatmenedzser azonban megnyugtatja a türelmetlenkedőket: “legalább olyan jó edzőnk lesz, mint amilyen korábban volt”.

A játékosok jelenleg egyénileg készülnek, Egri cáfolta azokat az információkat, miszerint a finn élvonalbeli csapatnál 3 hetes próbajátékon szereplő Jesse Dudas máris aláírt volna a TPS Turkuhoz. A játékosokkal folynak a tárgyalások, de még mindig sok függ attól, hogy mi lesz a MOL Liga-bővítéssel és Majoross Gergellyel. Ez azt jelentheti, hogy miként a Ferencvárosnál, úgy Miskolcon sincs túl sok játékossal aláírt szerződés a következő szezonra.

A Miskolc jelentkezett Kontinentális Kupa-selejtező rendezőjének, a sorsolást és a helyszínkijelölést június 20-án Budapesten tartják.

Majoross MOL kupa

Fotó: Bán Olivér

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS