Rich Chernomaz Vas Márton távozásáról

 

Már a krakkói világbajnokság előtt kiderült, a Löwen Frankfurt nem hosszabbít szerződést a magyar válogatott csapatkapitányával.

Rich Chernomaz nemcsak a válogatott szakvezetője, hanem egyszersmind a Löwen Frankfurt sportigazgatója is. Vas Márton válogatottbeli teljesítményéről rendkívül elégedetten nyilatkozott, ugyanakkor klubja nem ajánlott újabb szerződést a válogatott csapatkapitányának. Erről is megkérdeztük a kanadai szakembert.

“A Löwen Frankfurt szakvezetése értékelte a szezon tapasztalatait, és úgy határozott, hogy igyekszik dinamikusabb, gyorsabb csapatot építeni a következő idényre ? mondta Chernomaz. ? Így született meg az a döntés, hogy több más játékos mellett Vas Mártonnak sem ajánl újabb szerződést a klub. Személy szerint nagyon köszönöm Vas Mártonnak az elmúlt két évet a Löwennél. A csapat egyik erőssége volt, nagyon büszke vagyok rá. Természetesen folytatja játékoskarrierjét, ezért most elsősorban neki kell eldöntenie, merrefelé szeretne tájékozódni. Úgy tudom, azt nyilatkozta, szeretne Frankfurt környékén maradni. Sok lehetősége van, mindent meg kell fontoljon, nem szabad elsietnie a döntést. Eddig a válogatottnak szentelte minden figyelmét, nem a jövőjével foglalkozott. Ennek most érkezett el az ideje. Ha megszületett a döntése, igyekszem mindenben támogatni és segíteni.”

A 35 éves hátvéd a DEL2 alapszakaszában 51 meccsen 34, a rájátszásban 10 mérkőzésen 11 pontot termelt, a liga egyik legjobb teljesítményét nyújtotta ezzel.

HUNJPN Vas Marton

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum