Ezen a világbajnokságon ez volt a realitás

   

A srácok egymásért is harcoltak, és büszke vagyok rájuk azért, amit ma megtettek. Kiestünk az ifivébén. Értékelések. Zárásként szombaton a franciákkal játszunk.

Glen Williamson (szövetségi edző, Magyarország): Nagyon keményen letámadtak minket az elején a norvégok, nagyon gyorsak voltak, harcoltak, és beszorítottak az első harmadban. Viszont nagyon jól megmutattuk a bátorságunkat és karakterünket, nem hagytuk magunkat, beleálltunk a harcba. Gyorsultunk és tovább emeltük a szintet, egy percig sem adtuk fel, csapatként küzdöttünk. A srácok egymásért is harcoltak, és büszke vagyok rájuk azért, amit ma megtettek. Mindenki utál veszíteni, de be kell látnunk, hogy ezen a világbajnokságon most ez volt a realitás.

Anders Gjose (szövetségi edző, Norvégia): Úgy gondolom, a kezdő bedobástól a legjobbunkat hoztuk az első harmadban, tartottuk magunkat a mérkőzéstervhez, és a kapura lövéseket is megnyertük 17-3-ra, lőttünk két gólt, szóval jó első harmadunk volt. Kicsit visszaesett a játékunk a második harmadban, látszik, mennyire kiegyenlített ez a világbajnokság, ha nem adsz bele 100%-ot, a mezőny mindegyikével ki-ki meccset játszhatsz. Ez a játékrész 1-1-re végződött és ellenfelünk lőtt többet kapura, buta kiállításokat szedtünk össze. A harmadikban javult a játékunk, bár továbbra is fölösleges büntetéseket szedtünk, de jók vagyunk az emberhátrányos védekezésben, így megoldottuk a helyzetet. Tudtuk, hogy Magyarország soha nem fogja feladni, hanem továbbra is letámad, küzd és sokat lő majd, ezt becsülöm benne, az egész mérkőzésen keményen játszott ellenfelünk.

Kiss Zsombor (csatár, Magyarország): Ez a vébén az eddigi legjobb meccsünk volt. Sajnos kicsit még álmosan kezdtünk, az elején azért jobban fel kellett volna pörögni, de utána felébredtünk és nyomtuk őket. A helyzeteink megvoltak, de nem tudtuk őket kihasználni, ők viszont ki tudták a sajátjaikat, sajnos így alakult. Csináltunk egy-két buta kiállítást is, amiből egy gólt is kaptunk. Természetesen elég rossz a hangulat az öltözőben, mindenki le van törve, viszont tovább kell lépnünk, holnap biztos, hogy nem fogunk engedni a franciáknak. Meg kell mutatnunk, hogy nekünk itt lenne a helyünk.

Kiss Bence (kapus, Magyarország): Az első harmadban csak kóstolgattam a játékot, nehéz volt beleszokni, de aztán úgy érzem, hogy sikerült megszokni a szintet. Ezen a szinten sokkal gyorsabbak a mozdulatok, gyorsabban koriznak, és hirtelenebb lövik el a korongot, veszélyesebb szögekből is lőnek, és pontosabban céloznak. Szerintem az volt a gond ezen a meccsen, hogy nem tudtunk gólokat lőni. A kazahok ellen még ment a góllövés, de azóta kevesebbet találunk be, és én ebben látom a legnagyobb problémát.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum