Nem nyújtottuk egyik nap sem a maximumot

 

A magyar ifjúsági válogatott nagyon nehéz vb elé néz, ezt mutatta a két felkészülési mérkőzés és erről tanúskodnak az interjúk is.

Svasznek Bence (edző, Magyarország): Rosszul kezdtünk, talán egy kicsit kényelmesen. Az előző napi meccs után lehet, hogy kicsit azt gondoltuk, hogy az ukránok egy csoporttal lejjebb vannak, ezért egy picit könnyebb lesz és ez elég lesz, de nem lett. Az első harmadban nem játszottunk rosszul, de a második és harmadik már jobb volt. Sajnos a góllövés nem jött össze, pedig a második harmadban több lövésünk is volt, de sajnos míg mi nem tudtunk betalálni, ők éltek a lehetőségeikkel. A felkészülési meccsek alapján elmondhatjuk, hogy ennél jobbnak kell lenni, nem nyújtottuk egyik nap sem a maximumot, nem mindig fejeztük be az ütközéseket, nem mindig tartottuk a szisztémát, a támadó harmadban nem gyakoroltunk elég nagy nyomást az ellenfélre. Ezeket még jobban, tökéletesebben kell csinálnunk, különben nem leszünk sikeresek.

Péter Andor (csatár, Magyarország): Nagyon kellett ez a két mérkőzés, a felkészülésünkben fontosak voltak. Tegnap mindenki felszívta magát, küzdött és odatette a csontot, ma viszont talán azt gondoltuk, hogy ez egy gyengébb ellenfél lesz, és ez lehetett az oka, hogy egy kicsit gyengébben kezdtük a meccset. A második harmadra jobb volt a játék, egyre jobban jöttünk felfelé. A gólom elég szerencsés volt, de nagyon örültem neki. Ebből a két meccsből is látszott, hogy a legfontosabb az lesz, hogy küzdjünk mindannyian és senki se lazsáljon. Vasárnap élesben kezdünk, természetesen jó lenne megnyerni azt a meccset, de nagyon kemény ellenfél ellen kell játszanunk. Ettől függetlenül mindenki odateszi majd magát.

Nagy Ákos (csatár, Magyarország): Megtanultuk ettől a két meccstől, hogy jobban kell küzdenünk, és nem lehet az elején sem lazán venni semelyik mérkőzést, az első perctől küzdenünk kell. Ma az első harmadban lazák voltunk és csak a másodikban ébredtünk fel, talán ez lehetett a meccsen a kulcs. Vasárnapra mindenki összeszedi magát, és küzdünk minden meccsen a világbajnokságon. Biztosan izgulni fogok vasárnap, de nagyon várom már, mindent meg fogok tenni, hogy megnyerjük az első meccset.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum