Japán?német csata a kiesés elkerüléséért

 

Az ázsiaiak számára rosszul alakult a női vb keddi játéknapja.

Az A csoportos malmői női világbajnokság felsőházában nem született meglepetés. Az Egyesült Államok úgy gázolt át 9-2-re Oroszországon, hogy csak 5 lövés találta el a kapuját, viszont a második harmadban feljegyzett 2 próbálkozásból gól lett. Kanada és Finnország találkozója szorosabb csatát hozott, 6-2-es észak-amerikai siker született 29:17-es kapura lövési mutató mellett.

Az alsóházban Japán 2 győzelme ellenére a kiesés ellen küzdhet. A távol-keletiek 3-0-ra kikaptak Svájctól, miközben Svédország 4-0-ra legyőzte Németországot. A B csoportban így a svédek 7, a svájciak 6, a japánok pedig 5 ponttal végeztek. Az elődöntőbe jutásért Finnország?Svájc és Oroszország?Svédország mérkőzést rendeznek szerdán, míg a kiesés elkerüléséért Japán és Németország vív két győzelemig tartó csatát.

Mindeközben zajlik a divízió 2/A-s női vb Dumfriesben. Két játéknap után a házigazda Nagy-Britannia és a divízió 1/B-ből kiesett Kazahsztán százszázalékos, a két feljutásra esélyes csapat a zárónapon találkozik.

Cimkék: , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS