Nem mindenki tett meg mindent

   

Nyilatkozatok a Miskolci Jegesmedvék?Dab.Docler Magyar Kupa-elődöntő után.

Pozsgai Tamás (hátvéd, Dab.Docler): “Át kell még gondolni, hogy mi volt ma a gond, de az biztos, hogy nem mindenki tett meg mindent, hogy ma győztesen hagyjuk el a pályát. Nem tudom, hogy ennek mi volt az oka. Lehet, hogy rég játszottunk ilyen téttel bíró meccset, vagy csak egyszerűen formán kívül vagyunk. Sajnos így alakult, de a bronz az még meglehet. Most le kell kicsit higgadni, el kell felejteni ezt a meccset, és holnap újult erővel, tiszta fejjel a legjobb szezonbefejezést kell produkálnunk.”

Robert Spisák (vezetőedző, Dab.Docler): “Elaludtunk az elején, de aztán pozitív volt, hogy 2-0 után tudtunk szerezni egy gólt. Felpörögtünk, volt néhány tiszta helyzetünk, amiket sajnos nem sikerült kihasználni. A második harmadban a harmadik miskolci gólra gyorsan tudtunk válaszolni, és azt hittem ettől beindul a szekér. Azonban néhány hiba miatt egymás után két gólt kaptunk, és ezzel három gólra elhúztak, gyakorlatilag vége volt a meccsnek. A srácok a végéig küzdöttek, de ma minden szempontból jobb volt a Miskolc. Gratulálok nekik a győzelemhez.”

Jesse Dudas (hátvéd, Miskolci Jegesmedvék): “Jól kezdtünk, rögtön az első percben sikerült megszerezni a vezetést, és utána ezen az úton mentünk tovább. Megnyertük a MOL Ligát,ami nagyon jó, de egy meccsre se megyünk úgy ki, hogy veszíteni szeretnénk, úgyhogy holnap is mindenki küzdeni fog, hogy megnyerjük a Magyar Kupát is. ”

Majoross Gergely (vezetőedző, Miskolci Jegesmedvék): “Nyilván sok kihívás volt nekünk ebben a mérkőzésben, az első például, hogy hosszú szünet után kellett újra meccset játszani, ami sose könnyű. Egészen jól kezdtük a mérkőzést. Egy csalódott csapat, illetve egy eufóriából érkező csapat játszott ma, és olyan is volt a meccs képe, senki se játszott igazán jól, de szerencsére mi játszottunk kevésbé rosszul, úgyhogy sikerült nyerni. Ez egy jó erőmérő lesz nekünk. Játszottunk egyszer a Volánnal augusztusban, ahol nagyon nem azonos fázisban voltunk, mi még csak 10-12 napja voltunk jégen, ők pedig már a sokadik meccsüket játszották, úgyhogy abból szerintem messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Ezen a képen szeretnénk változtatni. Tisztában vagyunk vele, hogy gyorsabban kell döntéseket hoznunk, mint a szezon során, és még egyszerűbbé és hatékonyabbá kell tennünk a játékunkat, de biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni fog.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum