Miskolc?Dab.Docler 6-3

   

Izgalommentes, gyenge színvonalú mérkőzésen magabiztosan nyert a Miskolc a szétesés jeleit mutató és a helyzetkihasználással továbbra is hadilábon álló Dab.Doclerrel szemben, így bejutott a Magyar Kupa-döntőbe.

Dunaújvárosi szempontból borzalmasan kezdődött a mérkőzés, az első támadás végén vezetést szerzett a Miskolc. A gólt Láda Balázs szerezte. Nem omlott össze a DAB, a következő percekben 3-4 komoly lehetőséget alakított ki, de Bálizs Bence mindannyiszor csatát nyert, így elmaradt az egyenlítés. Ennek ellenére újra csak Sevelát mattolták, mert egy harcos letámadásnak köszönhetően Roczanov tudott kiugrani a leshatáron, és ügyesen elrakta a korongot laposan a kapus alatt. A 6. percben megduplázta az előnyt a bajnokcsapat. Ez már jobban megviselte a piros-fehéreket, nehezen rendezték a sorokat, ráadásul a játékvezetők perceken át szórták ki a játékosokat, így elég zaklatott ritmusú, már-már széteső játék alakult ki. Jót tett a meccsnek, hogy a harmad utolsó harmadában már újra 5 az 5 elleni játék folyt, gyakorlatilag a 12. perc környékén befejeződött a bemelegítés, onnantól kezdve a mérkőzés nyomokban játékot tartalmazott. Hüffner Adrián a 14. percben szépített, pontos kék vonalas lövéssel. A folytatásban a DAB nem állt messze az egyenlítéstől, de a Miskolc is aktívabbá vált, jó emlékekkel zárult a harmad.

MISDAB MK

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Sajnos a középső 20 percben nem sikerült feljebb pörögniük a csapatoknak. A Miskolc uralta a mérkőzést, nagyjából 3-4 percig lehetett elhinni, hogy a DAB vissza tudja hozni ikszre az állást. Bár Cohen találatára Croteau gyorsan válaszolt, 3-2 után világosan látszott, jobb állapotban van a Jegesmedvék együttese. Nem feszültek bele a munkába, mégis be tudták vinni azt a két találatot, amellyel el is dőlt a meccs. O?Donnellt egyedül engedték kapura, túljárt Sevela eszén, majd Boyle középtávoli fonák emeléséből kapott elkerülhető gólt az újvárosi csapat. 5-2-nél nem lehetett érezni azt a mindent elsöprő elszántságot, ami a visszakapaszkodáshoz szükséges lett volna. Az sem osztott-szorzott, hogy a Miskolc sorra lőtte a kapuvasakat, nem hiányoztak ezek a gólok az elszámolásnál.

A harmadik harmadban legfeljebb az okozott izgalmat, hogy a kisebb tömörülésekből kialakul-e komolyabb bunyó, de a játék sajnos nagyon gyengére sikerült. A Miskolc csak rövid időszakokra vette komolyan a játékot, de ez is elég volt ahhoz, hogy felbillenjen a pálya. A DAB dolgozott becsülettel, de olyan mértékben szétesett a játéka, hogy nem tudott érdemben hozzászólni az eseményekhez. Ráadásul az egész rájátszásra jellemző hibája is előjött, borzasztó a dunaújvárosi helyzetkihasználás idén. Mindezek miatt szinte unalomba fulladt az első elődöntő, semmilyen vibrálás nem volt a meccsben. Dudas ambiciózus volt, és a végén eredménnyel járt, ő lőtte a hatodik gólt, Hüffner pedig egy újabb átlövésgóllal zárta le a meccset.

Az első Magyar Kupa-elődöntőt a Miskolc nyerte, 6-3-ra győzte le a Dab.Doclert.

MISDAB MK2

A Magyar Kupa menetrendje:

2015. március 27., péntek
16:30 Miskolc?Dab.Docler 6-3
19:30 Debrecen?Fehérvár AV19

2015. március 28., szombat
15:30 bronzmérkőzés (Sportklub Tv, élő)
19:00 döntő (Sportklub Tv, élő)

Belépőjegyárak (napijegyek):
Diák- és nyugdíjasjegy: 900 forint
Felnőtt állójegy: 1700 forint
Ülőjegy (korlátozott számban kapható): 2800  forint

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum