Nagy Gergő klubrekordot állított be

 

Az ECHL-ben játszó Kalamazoo Wingsben még senki nem szerzett 5 pontnál többet. Ha playoffba jut a csapat, a 41 pontos magyar center nem jön a vb-re.

Nagy Gergő kiváló formában játszik, csapata pedig 1 pontra áll a rájátszást érő 8. helytől. Ez azt jelenti, hogy a világbajnoki szereplése ismét veszélyben forog. A klubrekord beállításáról nem tudott, erre csapattársai hívták fel a figyelmét. Megkerestük, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba a vb-szereplés szempontjából. “Ha bejutunk a rájátszásba, akkor sajnos semmiképp nem tudok menni ? mondta Nagy Gergő a Jégkorongblognak. ? Ha viszont nem jutunk be, akkor az AHL-es csapatom, a Chicago Wolves mondja ki a végleges választ.”

Arra a kérdésre, hogy a szezon során felkerülhet-e még az AHL-es csapatához, határozott választ adott: “Nem tudom, nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Most a Kalamazoo sikeréért küzdök, mást úgysem tudok csinálni, mint hogy hajtok, küzdök, próbálok eredményesen játszani. A többiről majd a fentebb lévők döntenek.”

Záró kérdésünk arra vonatkozott, hogy ebben a szezonban az ECHL-ben sikerült-e tovább fejlődnie, és mi szerepel rövid vagy középtávú terveiben? “Minden nap próbálok valami kis pluszt tenni azért, hogy jobb legyek, független attól, hogy Kalamazooban vagy Chicagóban vagyok. A célom most az, hogy a későbbiekben egy nívós európai bajnokság meghatározó játékosa legyek. Ehhez szükség lesz még egy nagy adag eltökéltséghez és bátorsághoz, anélkül nem megy.”

A Kalamazoo hivatalos közösségi oldaláról származó fotósopolt fénykép:

Nagy Gergo Kzoo

Cimkék: , , ,

Te mit gondolsz?

Eseménynaptár
augusztus 13., kedd
FELK 17:00 MHKAVS 
augusztus 14., szerda
FELK 17:00 KOLAVS 
augusztus 16., péntek
FELK   JESGYE 
FELK 17:40 BJAKOS 
FELK 18:00 FHASWL 
augusztus 17., szombat
FELK   OLLGYE 
augusztus 18., vasárnap
FELK 17:30 DEBMIS