Szmoking és Batman

   

Mint arról már többször is írtunk, a jégkorongcsapatoktól nem áll távol különleges mezek viselése jeles alkalmakkor. Újabb két példát mutatunk a tengerentúlról.

A Niagara Icedogs 2007-ben költözött a Niagara melletti St. Catherinesbe. Az OHL-ben játszó csapat 2014-ig a Garden City Arena Complexben játszotta mérkőzéseit. A háromezres csarnok felett azonban eljárt az idő, a csapat a város vadonatúj arénájába, a hokimeccseken 5300 nézőt befogadni képes Meridian Centre-be költözött. Az első mérkőzés ünnepélyes hangulatához természetesen megfelelő öltözet dukál, így az Icedogs a bemelegítésre szmokingba öltözött.

Mint a képeken látható, a fekete zakó mellé a stylistok vörös, egysoros gombolású mellényt és színben vele azonos csokornyakkendőt választottak. Ügyeltek a részletekre is, a hajtókán minden játékos a csapat kabalaállatát viselte. A zakók hátára a mellénnyel harmonizáló színnel írták fel a neveket és a mezszámokat. Képeinken az is látszik, hogy az elegáns öltözet minden további nélkül viselhető kapusmammuttal, lepkés- és botos kesztyűvel is. A kifogástalan szabású ruházat remekül állt a fiúknak, a bemelegítés közben is előírásosan bukkant ki az ing mandzsettája a zakó ujja alól. Sajnos a mérkőzésre a csapat levetette a zsakettet és hagyományos hazai mezében győzte le ellenfelét telt ház előtt.

szmoking 1

szmoking 3

szmoking 2

Kóger Dániel egyik tavalyi ECHL-csapata, a Toledo Walleye  nem avatott ugyan csarnokot, de talált alkalmat a feltűnésre. A Batman megjelenésének 75. évfordulója alkalmából ugyanis Batman-mezben fogadja majd az Evansville IceMent. A vendégek is csatlakoznak a mókához, ők ugyanis Batman egyik legnagyobb ellenfele, Rébusz öltözetében fognak pompázni a meccsen. A mérkőzést követően a mezeket elárverezik, a bevételt pedig egy izomsorvadásos betegekkel foglalkozó szervezet kapja meg.

toledo

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT INFO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum