Galló Vilmos hasít Svédországban

 

A magyar csatár két nagyon fontos gólt lőtt a legjobb svéd juniorok bajnokságában, csapata második. De jól szerepelt a többi légiósunk is.

Galló Vilmosék a héten két meccset játszottak a svéd elit juniorbajnokságban, mindkétszer idegenben léptek pályára és mindkétszer győztesen hagyták el a jeget. Az első meccsen a Frölunda volt az áldozat, amely ellen Galló góljával a 28. percben a Linköping szerzett vezetést. Ezt ugyan egy utolsó másodpercben született góllal még ugyanebben a játékrészben kiegyenlítette a Frölunda, ám az 54. percben ismét megszerezték a vendégek a vezetést, és erre már nem érkezett válasz a túloldalról, 2-1-re nyert a Linköping. A másik mérkőzésen szintén Galló lőtte csapata első gólját, amellyel egyenlített a Linköping. Ezt követően még háromszor találtak be a HV71 ketrecébe, és mivel emellett csak egy gólt kaptak, így 4-2-re nyertek. A juniorválogatott Galló a két meccsen összesen kapott három gól egyikénél sem volt jégen. A Linköping hét meccs után jelenleg a második helyen állnak a déli csoportban.

Keresztury Erikék a német juniorbajnokságban két meccset játszottak a hétvégén közvetlen ellenfelük, a Berlin ellen. Az első mérkőzést 3-2-re nyerték, ezen Keresztury gólpasszos volt, a másodikat 4-2 arányban elvesztették, itt nem jutott pont a magyar csatárnak. A csapat így 10 forduló után a harmadik a Mannheim és a Berlin mögött, Kereszturynak pedig éppen 10 pontja van, 3+7-es leosztásban.

Garát Zsombor és az Eastern Hockey League bostoni csoportjában szereplő Boston Bandits a héten egy meccset játszott, a Valley Junior Warriors ellen, amelyen 4-1-re nyertek, Garát pontot most nem szerzett, a Bandits második a csoportban.

A GMHL-ben szereplő South Muskoka két fölényes győzelmen van túl. Szeptember 26-án az Almaguin csapatát verték 9-2-re, ezen a mérkőzésen Postás Ciprián 2+1-gyel zárt és a beválasztották a meccs három legjobb játékosa közé. A másik mérkőzést vasárnap játszották a Toronto Ice Jets ellen, ezen 6-0-ra nyertek, Postás két asszisztig jutott. A South Muskoka négy lejátszott mérkőzése jóval kevesebb, mint az élboly csapataié, de jelenleg így is hetedik, a két 100%-os csapat egyike.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum