Az HBO kiszáll a Winter Classicból

 

A műsorgyártó cég négy év után nem folytatja népszerű sorozatát, idén nem készül dokumentumfilm a Washinton és a Chicago küzdelméről.

A Winter Classic legjobb kiegészítő eseménye évek óta az HBO által gyártott dokumentumsorozat volt. A csodálatos és látványos felvételekkel készített, rengeteg háttérinformációt szolgáltató film soha nem látott módon mutatta be a csapatok felkészüléseit a Winter Classicra, igazi kulisszatitkokba vezette be a nézőket. A Sports Business Journal jelentése szerint Ken Hershman, az HBO Sport elnöke még pozitívan nyilatkozott a folytatásról és lelkesen mondta, hogy folytatják az NHL-lel elkezdett munkát, halad a projekt és új tervek, új ötletek vannak születőben.

Ehhez képest a napokban robbant a bomba, hogy az HBO kiszáll. Rögtön adódik a kérdés, beszáll-e valaki a csatorna helyére, de egyelőre mindenki csak találgat és a homályban tapogatózik. Mindeközben Ray Stallone, az HBO szóvivője röviden nyilatkozott: “Az elmúlt évek alatt az HBO egész stábjában mindenki élvezte azt a munkát, amit a ligával és a csapatokkal közösen folytattunk. Büszkék vagyunk arra, hogy soha nem látott módon mutattuk be ezt a sportágat, a “24/7″ képes volt olyan dolgokat képernyőre vinni, amit előtte senki más. Soha nem az volt a terv, hogy az HBO legyen a Winter Classic mainstream médiája, ezzel is magyarázható, hogy idén nem mi készítjük ezt a műsort. Ettől függetlenül az ajtónk nyitva áll.”

Ebből az utolsó mondatból annyi hallatszik ki, hogy az HBO nyitott lenne, lett volna a folytatásra és nem rajtuk múlott a sorozat folytatása, ami hiányozni fog.

24_7

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT ÉLŐ
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum