A Jokerit rekordfizetést ajánl Selannének

 

A KHL-újonc finn csapat még abba is belemegy, hogy csak a helsinki meccseken játsszon a 44 éves legenda.

Az első finn KHL-es klub minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a kora ellenére az NHL-ben is meghatározó játékos a nevelőegyesületében fejezze be pályafutását.

Roman Rotenberg, a Jokerit társtulajdonosa már korábban világossá tette, hogy nincs az a pénz, amit ne adnának meg Selannének. Az ajánlat azonban nem merül ki egy biankó csekkben, a finn sztárjátékos gyakorlatilag a szerződés minden pontját diktálhatja. Ennek keretében maga választhatja meg, milyen meccseken kíván játszani, ha nincs kedve a hosszú utazásokhoz, azt is kikötheti, hogy csak a hazai mérkőzéseken lép pályára.

“Szabad kezet kaptam abban, hogy eldöntsem, mit akarok, milyen meccseken szeretnék játszani ? nyilatkozta Selanne. ? Minden lehetséges, éppen ez a probléma. Ígéretet tettem arra, hogy megfontolom az ajánlatot. A kevesebb mérkőzés nem feltétlenül pozitív. Kemény lenne csak a meccsek felén játszani, hiszen ez túl sok mérkőzés túl nagy szünetekkel.”

Selanne Sochi 3

A legfrissebb hírek szerint a tárgyalások szerda estére eljutottak a konkrét számokig. A Jokerit pályafutása legnagyobb fizetését, 10 millió dollárt ajánl Selannének. Amennyiben csak a hazai meccseken játszik, ennek a felét, 5 milliót kap. Ezzel Ilja Kovalcsuk mögött (10,3 millió dollár) a második legjobban fizetett KHL-játékos lenne.

Mindenesetre Selannének nem sok ideje maradt dönteni, hiszen a csapatok már a felkészülés közepén tartanak, a szezon szeptember 3-án indul. Ha tartja magát korábbi ígéretéhez, két héten belül döntenie kell.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum