A Linz nem indul a Bajnokok Ligájában

   

A bolzanói szappanopera nemcsak az EBEL, hanem a CHL illetékeseit is idegesítheti.

Az augusztusban újrainduló legrangosabb európai klubkupában az ellenfeleknek lassan tudniuk kellene, melyik városban foglaljanak szállodát, hová vegyenek repülőjegyet. Kevesebb mint egy hónap múlva itt a rajt, jó lenne ismerni a részleteket. A BL-résztvevő klubok jövő csütörtöktől már előszezonmeccseket játszanak, a Bolzanónak meg még edzője és játékosa sincs.

Az EBEL-t megillető negyedik induló helyére az első logikus gondolat a Black Wings Linz lenne a Bolzano helyén. A felső-ausztriai csapat elődöntős volt az EBEL-ben, megfelelő játékerejű és a sorban is ő következne, ha az olasz címvédő végül nem tudna indulni. Azonban a csarnokuk jelen pillanatban átépítés alatt áll, és még a szeptember 12-i EBEL-rajtra sem lesz teljesen készen. A korlátozott nézőszám mellett a kaland nehezen lenne megvalósítható. Perthaler klubmenedzser ezt mondta erről az Oberösterreichische Nachrichtennek: “Legalább 100 ezer euróba kerülne a CHL-indulás, ennyi pénzt a hazai mérkőzéseken jelenleg nem tudnánk megkeresni. Nincs realitása annak, hogy elinduljunk.”

Mint korábban megírtuk, a legutóbb meglehetősen lehangoló szezont futó, a rájátszásba sem kerülő Klagenfurt viszont erősen érdeklődik, a piros-fehérek nagyon szívesen beugranának az EBEL jelenlegi balhés gyereke helyére.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum