Hat tipp Ryan Millernek a túléléshez

   

A vancouveri szurkolók jó tanácsokkal látták el a három évre összesen 18 millió dollárért aláíró kapust.

A vicces kedvű szurkoló nem árult zsákbamacskát, a canucksarmy.com-on, a szurkolói közösség honlapján megjelent posztjában világosan a kapus tudomására hozza, soknak tartják az évi hatmilliós fizetését, mindazonáltal vannak olyan szempontok, amelyekre ha figyel, mégis megkedveltetheti magát az igényes szurkolókkal.

1. Légy vicces a twitteren
Ennek a pontnak a fontosságát egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni. Teljesen mindegy, miről írsz, csak legyél nagyon vicces. Sokáig Luongót is egy meglehetősen pikírt alakként ismerték a szurkolók, egészen addig, amíg rá nem találtak a twitterére. Aztán látva, hogy mennyit viccel a tweetjeiben, rögtön megbocsátottak neki mindent és hős lett a szurkolók szemében.

2. Mindig adj hangot annak, mennyire utálod Milan Lucicot
A vancouveri szurkolók általában kevéssé kedvelik a bostoni csatárt, úgyhogy semmi sem hozhat közelebb a szurkolókhoz, mintha nem mulasztod el Lucicot gyalázni az interjúiban. Nem kell ehhez különösebb összefüggéseket kreálni, elég ha véletlenszerűen bedobsz valami dehonesztálót Lucicról. Példamondatok: ?Igen, a harmadik harmadunk nagyon jól sikerült, de látta, milyen sportszerűtlen volt Lucic?? Vagy: ?Semmi más nem kell a győzelemhez, minthogy kimenjünk a jégre, betartsuk az edzői utasításokat és soha ne feledjük: Lucic egy szar alak.?

canucks_fans6

3. Légy Edddie Lack legjobb barátja
Mit szépítsük, Vancouverben a menedzsment elég rendesen elbánt Loungóval és Cory Schneiderrel is. A két sztárkapus árnyékában pedig Eddie Lack lett a nagy túlélő, harmadik számú kapusként. És mivel Eddie nagyon akkurátusan betartotta az első számú szabályt, vagyis mindig nagyon vicces volt a twitteren, ezért sok szurkoló a szívébe zárta őt. Szóval legjobb lesz, ha legalább úgy teszel, mintha nagy haverok lennétek, készítsetek közös szelfiket, bánj szépen vele, és kerüld annak látszatát, mintha rivalizálnátok egymással. Egy idő után persze elkerülhetetlenül rivalizálni fogtok egymással.

4. Tartsd rajta a szemed Eddie-n
Furcsának tűnhet ez a negyedik pont, rögtön a harmadik után, de hát mint tudjuk, Eddie a nagy túlélő. Úgyhogy ha nem vigyázol, hamar azon kaphatod magad, hogy Floridába nyugdíjaztak. Kérdezd csak meg Robertót, hogy megy ez.

5. Szerezz egy barátot a Canucks Armynál
Nem fogok neked hazudni, Ryan. A fiúk itt, a Canucks Armynál egyáltalán nem voltak elájulva attól a teljesítménytől, amit a menedzsment a draft első napján nyújtott. Nem fogadták túláradó boldogsággal a hírt, hogy ennyi pénzt költöttünk rád. Ezért erősen ajánlott, hogy szerezz egy barátot a statisztikákat készítő fiúknál, akik a számodra kedvező hamisításokat elvégzik, máskülönben évről évre egyre nehezebb lesz a helyzeted. Nem pusztán az fog kiderülni a számodra, hogy egy teljesen átlagos kapus vagy, hanem az is, hogy maga vagy az ördög. De most komolyan, ezek a srácok mindent be tudnak bizonyítani, a statisztikákkal fognak revolverezni.

canucks_fans5

6. Ha Stanley-kupát nyersz nekünk, bármit megtehetsz
Én még nem ünnepeltem Stanley-kupát Vancouverben, de Trevor Linden majdnem (Linden 20 szezont húzott le az NHL-ben, ebből 16-ot a Canucksban, közel 1500 meccsen lépett pályára, 1994-ben a hetedik meccsen kaptak ki a döntőben). Szóval, ha éppen te leszel az, aki valahogyan győzelemhez segíted ezt a mi újraformálódó csapatunkat, a legkevesebb, amire számíthatsz, hogy bárkit szabadon lelőhetsz, aki neked nem tetszik és többet nem kell fizetned az italért. Kell ennél több motiváció?

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum