A Debrecen júniusban nevezi meg játékosait

   

Hamarosan a második jégcsarnokot is átadják, ősszel szabad téri jégpálya épülhet a Nagyerdei Stadionnál.

“Ahhoz képest, hogy csúszunk vele, igazán jól áll a második jégpálya építése” ? mondta Éles Krisztina a Jégkorongblognak. A Debreceni Hoki Klub elnökségi tagja optimistán tekint a jövőbe: “A földmunkálatokkal volt sok gond, onnan ered a csúszás, de július közepén már jég lesz rajta. A terveink szerint a próbajeget minél nagyobb terhelésnek tesszük ki, egész napra edzéseket szervezünk, iskolásokat is meghívunk. Jelenleg a gépészet finomítása zajlik, de már a beruházás vége felé járunk.”

Debrecen 2014 02 4

A MOL Liga-újonc képviselője hozzátette, ez a pálya egy igazi munkaterep lesz, nem épül lelátó a hátsó csarnokba. Ettől függetlenül teljes értékű munkát végeznek majd benne, a MOL ligás csapat is ott edz majd. A mérkőzéseket természetesen a régi csarnokban játsszák, ahol hivatalosan 500, gyakorlatilag ennél sokkal több nézőt tudnak elhelyezni a lelátókon.

Debrecen jegcsarnok

Megkérdeztük, hol tartanak a próbajátékokkal és hogyan áll a csapatépítés. “A tervezett próbajátékok lezajlottak, nagy örömünkre sok játékos eljött. A keret építése már az utolsó fázisában van, Mocsári Attila, az elnökünk nagyon optimista és pozitív. Rengeteget dolgozott az elmúlt időszakban, a 24 órába gyakran 30 munkaórát próbál beletömni, le a kalappal előtte. Jelenleg is tárgyalunk orosz játékosokkal, május végére már az egész csapattal készen lesznek a szerződések is. Június elején pedig publikálni fogjuk a játékoskeretet. Az edzőtábor július közepén kezdődik.”

Jó hír, hogy az új debreceni focistadion mellett egy szabad téri jégpályát is felállítanak majd, ahol akár Winter Classicot is lehet rendezni.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 2-3 BVÉGE
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
május 3., péntek
VB 19:30 HUNITA 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum